Slotfeest CoGent-box

Johan Van Bever
10 februari 2023 - 0:20
Slotfeest CoGent-box

De CoGent-box sluit zondag zijn tournee door de wijken af met een slotfeest in het Tolhuispark. Bezoekers kunnen heel wat CoGent-projecten testen, van een interactieve photobooth tot een bord- en boksspel, en uiteraard zijn er nieuwe Gentse verhalen te bewonderen in de box zelf.

De CoGent-box, het fysieke verlengstuk van de Collectie van de Gentenaar, deed drie locaties aan: Wondelgem, Watersportbaan-Ekkergem en Sluizeken-Tolhuis-Ham, telkens voor drie maanden. Die tournee wordt nu afgesloten met een slotfeest in het Tolhuispark. Iedereen is zondag 12 februari vanaf 13 uur welkom om de box een laatste keer te ontdekken. Het laatste verhaal dat werd toegevoegd focust op de Sleepstraat en zijn vele ondernemers.

De CoGent-box stopt na het slotfeest met touren, maar verdwijnt niet. De 180 graden-wall en de interfaces zullen een definitieve plek krijgen in DING, de nieuwe vleugel van Design Museum Gent die in 2025 de deuren opent. In afwachting wordt nog naar een tussentijdse stek gezocht. Intussen blijft de Collectie van de Gentenaar groeien. De resultaten van het gehele project worden deze zomer voorgesteld.

Laatst gespeeld op Accent

02:35
cover of USHER, LIL JON, LUDACRIS with Yeah!

USHER, LIL JON, LUDACRIS

Yeah!
02:31
cover of DRAKE, RIHANNA with Too Good

DRAKE, RIHANNA

Too Good
02:28
cover of AFROJACK & THERESA REX with Let Me Go

AFROJACK & THERESA REX

Let Me Go
02:25
cover of CALVIN HARRIS, SAM SMITH with Promises

CALVIN HARRIS, SAM SMITH

Promises
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.