Sponsor zoekt voetbalclub

Johan Van Bever
23 maart 2021 - 16:59
Sponsor zoekt voetbalclub

Heel wat voetbalclubs zoeken sponsors, maar deze keer is het een sponsor die een voetbalclub zoekt. Met deze stunt wordt Tifotime gelanceerd, een discussieforum voor voetbalsupporters.

Het bedrijf Tifogroup biedt games, websites en applicaties aan voor voetbalsupporters. Tifo Game bestaat intussen al drie jaar en nu is Tifotime nieuw op de markt. Het is een forum waarop voetbalvrienden met elkaar kunnen discussiëren tijdens een wedstrijd dat op televisie te volgen is. Via deze applicatie kan men de match samen met vrienden beleven en van mening wisselen over spelfases, de spelers, trainers of beslissingen van de scheidsrechter.

Voetbalanalist Gert Verheyen is het gezicht van de promotiecampagne die op het voetbalveld van Melsen werd afgetrapt. Voetbalclubs hebben het de afgelopen maanden heel moeilijk gekregen en Tifotime wil nu vijf ploegen sponsoren. Supporters van ploegen vanaf eerste amateur tot en met vierde provinciale kunnen zich registreren en een supportersgroep vormen. Op het einde van de lopende competitie wordt bekeken welke groep het meest actief was op de applicatie. De winnende voetbalploeg, met de meeste actieve leden in de groep, krijgt 4.000 euro sponsoring en een nieuwe uitrusting. Die is dan de winnaar van de eigen provincie. De beste teams uit de andere vier provincies krijgen 1.500 euro sponsoring.

Laatst gespeeld op Accent

19:10
cover of Öwnboss & FAST BOY with Left & Right (Extended Mix)

Öwnboss & FAST BOY

Left & Right (Extended Mix)
19:07
cover of Wh0 with Rock The Party

Wh0

Rock The Party
19:03
cover of GREEN VELVET with Answering Machine

GREEN VELVET

Answering Machine
19:01
cover of MARK KNIGHT & ARMAND VAN HELDEN with Release Me

MARK KNIGHT & ARMAND VAN HELDEN

Release Me
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.