Sprookjesachtige wandeling in Moortsele

Johan Van Bever
2 april 2021 - 11:01
Sprookjesachtige wandeling in Moortsele

Jana Roos uit Gent pakt op 24 en 25 april uit met een drieledig kunstproject in de tuin van het erfgoedhuis in Moortsele. Ze brengt kunst, muziek en dans samen.

Jana Roos (26) is een jonge Gentse kostuumontwerper. Samen met Celine Vanhoutte bedacht ze ‘Call for Eden’, een belevenis waarin visuele kunst, muziek en dans samen een geheel vormen. In ‘Call for Eden’ komen de silhouetten van JanaRoos tot leven. Elk vrouwelijk personage floreert letterlijk en figuurlijk in een bloemenrijk decor. Iemand zingt opera, speelt viool of een ander instrument of danst. Zo speelt Katrien, Verfaillie piano bij het binnenkomen. Het is allemaal heel puur, zonder versterking. 

Het is een sprookjesachtige wandeling met 9 ontmoetingen. De voorstelling vindt plaats op 24 en 25 april, telkens om 14, 16 en 18 uur. De de tijdssloten worden maximaal vier bubbels met vier personen toegelaten. Indien het slecht weer zou zijn, worden de voorstellingen uitgesteld. Wie reserveerde, krijgt daar dan een melding van, samen met een nieuwe datum. Reserveren kan via GC De Kluize Oosterzele.

Laatst gespeeld op Accent

12:32
cover of STEPHANI B X MOVADA with Sober (La Da Dee)

STEPHANI B X MOVADA

Sober (La Da Dee)
12:29
cover of SERA with Head Held High

SERA

Head Held High
12:26
cover of ZERB, TIËSTO & SOFIA NZAU with Mwaki

ZERB, TIËSTO & SOFIA NZAU

Mwaki
12:22
cover of MAD

MAD'HOUSE

Like A Prayer
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.