Luister Live

Sprookjesachtige wandeling in Moortsele

2 april 2021 - 11:01

Jana Roos uit Gent pakt op 24 en 25 april uit met een drieledig kunstproject in de tuin van het erfgoedhuis in Moortsele. Ze brengt kunst, muziek en dans samen.

Jana Roos (26) is een jonge Gentse kostuumontwerper. Samen met Celine Vanhoutte bedacht ze ‘Call for Eden’, een belevenis waarin visuele kunst, muziek en dans samen een geheel vormen. In ‘Call for Eden’ komen de silhouetten van JanaRoos tot leven. Elk vrouwelijk personage floreert letterlijk en figuurlijk in een bloemenrijk decor. Iemand zingt opera, speelt viool of een ander instrument of danst. Zo speelt Katrien, Verfaillie piano bij het binnenkomen. Het is allemaal heel puur, zonder versterking. 

Het is een sprookjesachtige wandeling met 9 ontmoetingen. De voorstelling vindt plaats op 24 en 25 april, telkens om 14, 16 en 18 uur. De de tijdssloten worden maximaal vier bubbels met vier personen toegelaten. Indien het slecht weer zou zijn, worden de voorstellingen uitgesteld. Wie reserveerde, krijgt daar dan een melding van, samen met een nieuwe datum. Reserveren kan via GC De Kluize Oosterzele.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Kylie Minogue

A second to midnight (met Years & Years)
23:42

Billy Paul

Only the strong survive
23:38

Moloko

Sing it back
23:35

Kid Cudi - Day 'n' nite (old b club)
23:32

Barbara Pravi

Voila