Stad zoekt organisator voor kiosk Citadelpark

25 februari 2021 - 16:16 | auteur: Johan Van Bever

De stad Gent gaat op zoek naar iemand die van de kiosk in het Citadelpark een gezellige omgeving wil maken. De activiteiten moeten wel kleinschalig en publiek toegankelijk zijn en het moet de buurt ten goede komen. Huur betalen voor de kiosk is niet nodig.

Het Citadelpark is een plaats waar veel mensen vertoeven om wat te ontspannen of te picknicken. Het is voor dat doelpubliek dat er nu gezocht wordt naar wat extra vermaak. Gezien de beperkte oppervlakte van de kiosk, kan ook de ruimte rond de kiosk gebruikt worden, om er bijvoorbeeld een terras te plaatsen. De overeenkomst met de toekomstige organisator is geldig voor een jaar maar kan tot drie jaar verlengd worden. Dat hangt af van de restauratie van de kiosk waarvoor de planning momenteel in opmaak is.

Kandidaten kunnen zich vanaf 26 februari, tot 20 april, melden via offertes.vastgoed@stad.gent. De kiosk is vrij te bezichtigen. Wie toegang wil tot de kelder, moet wel eerst een plaatsbezoek aanvragen. Er is een online kennismakingsmoment op dinsdag 9 maart. Inschrijven kan via katelijne.vandenbrande@stad.gent  

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

KYGO, DNCE

Dancing Feet
16:52

BEYONCÉ, JAY Z

Crazy In Love
16:49

JAAP REESEMA

Alles Komt Goed
16:44

PURPLE DISCO MACHINE, SOPHIE AND THE GIANTS

In The Dark
16:40

ABBA

Don't Shut Me Down (Clones Remix)
Bekijk meer platen