Steun de ‘Warmste Week’ met CD’s for life in de bib! (Ps: vergeet je verzoekje niet)

28 november 2016 - 20:26 | auteur: Fabian Tack

Zoals je wellicht al gehoord hebt, komt jouw favoriete internetradio naar de bib op 3 december in het kader van de ‘Warmste Week’.  Maar wat is de Wetterse bibliotheek nog van plan? Maud de Troy die bij op de afdeling ‘Digitalisering’ van de gemeente werkt, kwam langs in de studio om hun plannen even toe te lichten.

“Zaterdag geven we de aftrap van onze cd-verkoop die tot 23 december loopt. Mensen kunnen cd’s inleveren en dan verkopen wij die cd’s ten voordele van Luisterpunt. Deze zaterdag kunnen de mensen bovendien ook nog een verzoekje aanvragen. Die verzoekjes worden dan door jullie live gedraaid en er zullen ook verschillende gasten aan het woord komen tussen 10u en 15u.”

De keuze van het goede doel was voor de bib evident: “Luisterpunt is een bibliotheek voor mensen met een leesbeperking. Dat kan gaan van blinden, slechtzienden, personen met dyslectie tot MS- en afasiepatiënten. Luisterpunt biedt voor die mensen Daisyluisterboeken of brailleboeken aan. Daisyboeken worden ingelezen door vrijwillgers of door de auteurs zelf.”

Wees welgekomen in de bib, tot dan!

Herbeluister hieronder het interview

Meer info via de Facebookpagina

Tekst en interview: Shana Van de Velde, foto: Bibliotheek Wetteren

 

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

EMINEM

The Way I Am
02:53

ÖWNBOSS

Move Your Body
02:50

ALAN WALKER, AVA MAX

Alone, Pt. II
02:48

ONEREPUBLIC

Sunshine
02:43

ROUTE 94, JESS GLYNNE

My Love
Bekijk meer platen