Stroom langs de Schelde

Gepost door Johan Van Bever op 24 april 2022 - 13:38

De Scheldevallei vormt deze zomer de bron voor STROOM. Van 23 juni tot en met 3 juli 2022 voert dit nieuw festival de bezoekers op een ontdekkingstocht vol muziek en kunst langs de mooiste natuur in de Scheldevallei met grote outdoor concerten, intieme muzikale belevenissen, duurzame discours en een kunstroute in 23 gemeenten.

Zo is er onder meer en alle gemeenten langs de Schelde een tentoonstelling te zien met werk van de Nederlandse kunstenaar Rem van den Bosch. Hij nam langs de oevers van de Schelde foto’s van modellen die, gekleed in een signaalrode kleur, als stille boodschappers met hun handen de hoogte aangeven die het waterpeil bij een extreme overstroming zou bereiken, zonder de dijken of de beschermende maatregelen van het Sigmaplan.

Samen met de vier virtuoze klarinettisten wandelen de kinderen en hun ouders op zondag 3 juli door de velden rond het kasteel van Laarne. De wandeling wordt geregeld onderbroken door mini-concertjes. In de Kasteeldreef wordt dan een heel lange picknicktafel geplaatst.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ACRAZE & GOODBOYS

Believe (Extended Mix)
20:48

ANDAIN

Beautiful Things
20:45

MAU P

Gimme That Bounce
20:39

MACKENZIE, JESSY

Innocence
20:37

CISZAK

No Self Control
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.