Stroom langs de Schelde

24 april 2022 - 13:38 | auteur: Johan Van Bever

De Scheldevallei vormt deze zomer de bron voor STROOM. Van 23 juni tot en met 3 juli 2022 voert dit nieuw festival de bezoekers op een ontdekkingstocht vol muziek en kunst langs de mooiste natuur in de Scheldevallei met grote outdoor concerten, intieme muzikale belevenissen, duurzame discours en een kunstroute in 23 gemeenten.

Zo is er onder meer en alle gemeenten langs de Schelde een tentoonstelling te zien met werk van de Nederlandse kunstenaar Rem van den Bosch. Hij nam langs de oevers van de Schelde foto’s van modellen die, gekleed in een signaalrode kleur, als stille boodschappers met hun handen de hoogte aangeven die het waterpeil bij een extreme overstroming zou bereiken, zonder de dijken of de beschermende maatregelen van het Sigmaplan.

Samen met de vier virtuoze klarinettisten wandelen de kinderen en hun ouders op zondag 3 juli door de velden rond het kasteel van Laarne. De wandeling wordt geregeld onderbroken door mini-concertjes. In de Kasteeldreef wordt dan een heel lange picknicktafel geplaatst.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MIKA

Yo Yo
21:46

RITON, NIGHTCRAWLERS, MUFASA, HYPEMAN

Friday (Dopamine Re-Edit)
21:43

GEORGE EZRA

Green Green Grass
21:40

SOFI TUKKER, NERVO, THE KNOCKS, ALISA UENO

Best Friend
21:37

CAMILA CABELLO

Don't Go Yet
Bekijk meer platen