Studio Kontrabas voor de Warmste Week live op BABS: “72 uur marathonradio op soep”

Fabian Tack
14 december 2016 - 21:52
Studio Kontrabas voor de Warmste Week live op BABS: “72 uur marathonradio op soep”

Mis jij ook de Warmste Week op BABS Radio? Goed nieuws!  Vanaf morgenavond zenden we integraal de live- uitzending van Studio Kontrabas van I.R.O.uit. Zes presentatoren zullen 72 uur radio maken voor de Warmste Week ten voordele van vier goede doelen op het Marktplein van Ingelmunster.

Vorig jaar deden ze de actie voor de eerste keer. De presentatoren Kevin Samyn, Pieter-Jan Batsleer, Ward en Bram Tygberghien leefden toen 72u op fruit en haalden maar liefst 18. 341,41 euro voor het kinderkankerfonds op. Dit jaar vervoegen Jonas Van Hastel (Vaste BABS-waarde met Happy Monday) en Michaël verhaeghe de vier presentatoren. Ze zullen 72 uur leven op soep en elk steeds een blok van vier uur voor hun rekening nemen. De vier goede doelen waarvoor ze zullen inzamelen zijn ‘Den Achtkanter’, ‘De Huntington Liga’, ‘Kinderkankerfonds’ en ‘Te Gek?’. De zes presentatoren zijn vastberaden om meer geld op te halen dan vorig jaar. “Bij 25.000 euro plaatsen Ward, Bram, Kevin en Pieter-Jan een Studio Kontrabas tattoo op hun lichaam,” klinkt het.

sk

Vanaf donderdag 16u beginnen Jonas en Michaël aan de opwarming en om 18u geeft burgermeester Kurt Windels het officiële startschot. In de vooravond is er een optreden van lokaal talent onder leiding van Hans Denturck. Op vrijdag 16 december kan je je helemaal warm lopen op de city run for life om 18u.  Op zaterdag gaat de plaatselijke kerstmarkt van start. Op zondag 18 december gaat de slotdag in. Om 11u30 kan je je verwachten aan een aperitiefconcert van The Gambits en vanaf 14u volgt de ultieme slotshow die gepresenteerd zal worden door Ward, Bram, Pieter-Jan & Kevin. Daarbij zal ook het opgehaalde bedrag worden bekendgemaakt.

Wie gedurende die 72 uur graag een verzoekje wil aanvragen voor 1 euro, kan dat doen via het nummer 6045 met vermelding SK (spatie) gevolgd door het plaatje.

Je kan Studio Kontrabas volgen via Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram. Bovendien is er ook nog een app beschikbaar.

 

Tekst: Shana Van de Velde, foto: ©  Studio Kontrabas

 

Laatst gespeeld op Accent

05:38
cover of BLACK BOX with Fantasy

BLACK BOX

Fantasy
05:34
cover of DIMI & DANIEL VERSTAPPEN with Mag Ik Dan Bij Jou

DIMI & DANIEL VERSTAPPEN

Mag Ik Dan Bij Jou
05:31
cover of BABY LASAGNA with Rim Tim Tagi Dim

BABY LASAGNA

Rim Tim Tagi Dim
05:28
cover of ALVARO SOLER with Muero

ALVARO SOLER

Muero
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.