Team Cultuur Wetteren wordt een open huis

Johan Van Bever
27 juni 2023 - 10:04
Team Cultuur Wetteren wordt een open huis

De verschillende culturele diensten van Lokaal Bestuur Wetteren, waaronder cc Nova, de bibliotheek, Evenementen, Infopunt Toerisme en Erfgoed/Archief smelten samen tot één dynamische, open en klantgerichte culturele vrijetijdsdienst: Team Cultuur.

Vanaf 2024 kan je terecht bij één balie in de bibliotheek op de Markt met al je vragen over de culturele activiteiten.  Het bestuur bundelt de krachten om het culturele aanbod nog te versterken en toegankelijker te maken voor een ruim publiek. De bibliotheek wordt een open huis met uitgebreide openingsuren en in cc Nova komt een nieuwe polyvalente ruimte.


Deze eenmaking gebeurt in fases. Als een eerste stap vind je het Infopunt Toerisme en zaalverhuur vanaf 3 juli 2023 aan de balie van de hoofdbibliotheek. Het huidige infopunt in de Kerkstraat sluit de deuren.
Begin 2024 komt er één balie in de bibliotheek waar je terecht kan met al je vragen over het aanbod van Team Cultuur: tickets voor het cultuurcentrum, vragen over de bibliotheek, evenementen aanvragen, zaalverhuur en toeristische informatie. Je zal er eenvoudig afspraken met de medewerkers van Team Cultuur kunnen maken.

Laatst gespeeld op Accent

15:01
cover of ABC with The Look Of Love (Rmx)

ABC

The Look Of Love (Rmx)
14:55
cover of JESSY with Heartbeat

JESSY

Heartbeat
14:52
cover of CUSTOMS with Rex

CUSTOMS

Rex
14:49
cover of B.B. JEROME & THE BANG GANG with Havin

B.B. JEROME & THE BANG GANG

Havin' A Ball Y'All
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.