Throwback naar de jaren 50 met ‘The Fabulous Fifties’

Fabian Tack
28 november 2016 - 20:26
Throwback naar de jaren 50 met ‘The Fabulous Fifties’

De jaren 50. Een periode die tot ieders verbeelding spreekt met sterren zoals James Dean, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley… Kim Bauwens organiseert daarom ‘The Fabulous Fifties’ en was te gast tijdens ‘De Kwetteraars’: “Evenementen organiseren bezorgen mij een gigantische kick.”

Kim Bauwens studeerde Event Management in Australië na haar diploma psychologie en stond vroeger aan het roer van eethuis ‘den Brétèl’. “In Australië leerde ik de kneepjes van het vak om evenementen te organiseren en daardoor werd ik helemaal gepassioneerd.  Het was mijn bedoeling om daar iets op te starten maar uiteindelijk besloot ik om het hier te proberen en kleinschalig te beginnen.’

Zo vindt zaterdag 3 december haar eerste evenement: “The Fabulous Fifties” plaats in het Burgemeestershof van Massemen en je zal echt volledig kunnen onderduiken in de jaren 50: “Kapper Kevin van kapsalon Mooi zal aanwezig zijn om de kapsels helemaal naar de jaren ’50 om te toveren en make-up Katrijn neemt de schmink van de vrouwen voor haar rekening. En er zal ook een Fifties-photobooth zijn dus raad ik iedereen aan om all the way te gaan bij de kledij.”

Voor de gelegenheid zal je ook je beste twistmoves kunnen bovenhalen. “Big Time Bossmen zal er voor zorgen dat er flink geshaket zal worden en dat onder begeleiding van onze Fifties-dj.”

Bovendien kan je kiezen uit twee opties. “Er is een Full Package waarbij je kan genieten van een aperitief gevolgd door heerlijk driegangen sharing-menu van Meneer en koffie. En tot slot de live-performance en party zitten inclusief de prijs. Daarnaast kan je ook kiezen voor de Party Package waarbij je je ten volle kan laten gaan bij de live performance en de party.”

Reserveren voor de Full Package kan nog tot woensdag, de Party Package kan de dag zelf nog worden aangekocht. Kaarten zijn beschikbaar via Kim_Bauwens@hotmail.com

Herbeluister het interview hieronder:

Meer info via de Facebookpagina.

Interview, tekst:Shana Van de Velde, foto: ‘The Fabulous Fifties’

Laatst gespeeld op Accent

17:01
cover of NATALIA with Ridin

NATALIA

Ridin' By
16:55
cover of TYLA with Water

TYLA

Water
16:49
cover of ROBIN SCHULZ, TOPIC FEAT. OAKS with One By One

ROBIN SCHULZ, TOPIC FEAT. OAKS

One By One
16:45
cover of DUSTY SPRINGFIELD with In Private

DUSTY SPRINGFIELD

In Private
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.