Luister Live

Voor u ook koffie?

20 september 2017 - 8:15

Wie grijpt er nu niet naar koffie na het opstaan?  Genietend van je koffie, schotelen wij je de eerste nieuwsberichten van de dag voor.  De laatste nieuwtjes uit de regio worden verteld zodat de luisteraar helemaal mee aan een nieuwe dag kan beginnen. Dat nieuws proberen we zoveel mogelijk uit eerste bron te vernemen door mensen op te bellen die er een belangrijke rol in spelen. We proberen ook zoveel mogelijk woord en wederwoord te bieden.

Voor wie op de baan is zorgen wij voor constante verkeerupdates.  Verkeersituaties die niet door ons vermeldt worden, kunnen doorgestuurd worden via SMS, onze mobiele app of sociale media.

Natuurlijk is onze luisteraar ook benieuwd naar welk weer het vandaag en de komende dagen wordt.  Hiervoor bellen we met Meteo Zele, die ons de meest actuele voorspellingen voor onze regio kan vertellen.

De muziek is afwisselend zodat ieder kan genieten, of je nu net wakker bent, in de wagen zit, of reeds op kantoor vertoeft.  Wij zorgen ervoor dat je je dag goedgezind en goed geïnformeerd start.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Outkast

- Ms Jackson
10:30

Belle Perez

Hello World
10:27

Dua Lipa

Don't start now
10:23

Karel Fialka

Hey Matthew
10:19

Stan Van Samang

Snow