Toekomst Arsenaalsite

Gepost door Johan Van Bever op 24 juni 2022 - 20:49

PVDA Gent overhandigde in samenwerking met de buurtbewoners een nota over de toekomst van de Arsenaalsite in Gentbrugge aan het stadsbestuur van Gent.

“Als de inspraak op zich laat wachten, neem je beter zelf het initiatief,” meent de partij. Vanuit dit standpunt verzamelde PVDA Gent de voorbije maanden op infoavonden, deur-aan-deur, aan schoolpoorten, op openbare markten,  via gesprekken in de buurt de vragen en meningen over de toekomst van de Arsenaalsite van meer dan 800 Gentbruggenaars. 

“De toekomst van de Arsenaalsite houdt de hele buurt bezig. Gentbruggenaars hebben veel ideeën over de tijdelijke én permanente invulling ervan en willen die graag laten horen. Ruimte voor sociale woningen, groen, cultuur- en buurtinitiatieven, voor verbeterde mobiliteit – de buurtbewoners kennen de site als geen ander en zijn een schatkist aan waardevolle ideeën. Deze voorstellen bieden een stappenplan waar het stadsbestuur nu mee aan de slag kan”.

“Tot nu toe luisterde het stadsbestuur amper naar de bezorgdheden van de buurt” zegt Magda Baeck initiatiefneemster van de actie namens PVDA Gentbrugge “Wij hebben het moeilijke werk gedaan, we hebben de ideeën van de buurt in enkele pagina’s samengevat. Nu is het de beurt aan het stadsbestuur.”

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MIXED BY SAN SEBASTIAN

AIRPLAY GUEST MIX
21:22

KELLEE

My Love (Luvspunge XXL Mix)
21:10

Faithless

Insomnia (DJ Liberty Remix)
20:59

Maxim Lany

Gravity
20:59

Mau P

Uuropener Welcome This is Airplay 01
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.