’tZitemzo viert feest

Gepost door Johan Van Bever op 14 november 2022 - 23:52

tZitemzo, de vroegere Kinderrechtswinkel, blaast dit jaar 35 kaarsjes uit en viert dat op 18 november onder de stadshal van Gent.

Bovendien wordt jaarlijks op 20 november de Internationale Dag voor de Rechten van het Kind gevierd. Het Kinderrechtenverdrag bestaat dit jaar 33 jaar. Op het verjaardagsfeest op 18 november  zullen vooral de jongeren zelf centraal staan. tZitemzo ging speciaal voor haar 35e verjaardag een samenwerking aan met de jonge rapper Rian Snoeks. Rian schreef “tZitemzo”, een nieuwe song over jongerenrechten. Op 18 november om 12 uur zal Rian gratis liveoptreden onder de stadshal van Gent.

Daarnaast is er op 18 november de mogelijkheid om een feestelijke editie van de vernieuwde jongerenrechtenspeurtocht te beleven. tZitemzo stak historisch stadscentrum van Gent. De wandeling zit in een vernieuwd jasje en kan gedaan worden met de gratis tZitemzo-app. De app loodst je langs 12 stopplaatsen met als begin- en eindpunt tZitemzo, gehuisvest in de Hoogstraat 81.  Elke stopplaats verwijst naar een specifiek recht uit het Kinderrechtenverdrag.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

DEEP ZONE

It's Gonna Be Alright
23:51

SAM SMITH

Unholy (ACRAZE Remix)
23:48

INDEEP

Last Night a D.J. Saved My Life
23:45

JSTJR

I Wanna
23:41

YELLOW CLAW & THE OPPOSITES

Thunder
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.