Vaccinatie kinderen vanaf 15 januari

Johan Van Bever
4 januari 2022 - 12:18
Vaccinatie kinderen vanaf 15 januari

Alle Gentse kinderen van 5 tot en met 11 jaar zijn uitgenodigd voor een eerste prik. Ze kunnen daarvoor vanaf 15 januari terecht in Hal 2 van Flanders Expo, en dat elk weekend in januari en februari.

Ouders moeten voor hun kinderen wel eerst een afspraak maken. Het vaccinatiecentrum wordt op die dagen speciaal ingekleed. Kinderen gaan op safari in Flanders Expo en laten zich intussen zo comfortabel mogelijk vaccineren. Broertjes en zusjes kunnen samen om een eerste prik komen, de tweede prik volgt drie weken later. De vaccinatie is niet verplicht, maar verkleint het risico op besmettingen en ziekte.

Ondertussen zijn alle Gentenaars die in aanmerking komen ook uitgenodigd voor hun boosterprik. Gentenaars hoeven de uitnodiging per post niet af te wachten om een afspraak te maken. Op Mijn Burgerprofiel vinden ze nu al hun unieke code, waarmee ze een afspraak voor een boosterprik kunnen inboeken. Om alles vlot te laten verlopen, schaalt het vaccinatiecentrum op tot 6.000 prikken per dag. Naast Hal 2 wordt er daarom tijdelijk ook gevaccineerd in Hal 1.

Laatst gespeeld op Accent

03:20
cover of SAMANTHA MUMBA with Gotta Tell You

SAMANTHA MUMBA

Gotta Tell You
03:17
cover of YOUNG MARCO with What You Say?

YOUNG MARCO

What You Say?
03:13
cover of DAVID GUETTA, SIA with Titanium

DAVID GUETTA, SIA

Titanium
03:11
cover of PINKPANTHERESS with Boy

PINKPANTHERESS

Boy's a liar
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.