Vaccinatiecentrum Wetteren-Wachtebeke blijft open

20 december 2021 - 21:05 | auteur: Johan Van Bever

Het vaccinatiecentrum van Wetteren en Wachtebeke zal ook tijdens de kerstperiode open blijven.


De inkorting van de termijn voor een booster na Pfizer maakt het mogelijk om een pak sneller te vaccineren. Dat zal nodig zijn om de opmars van de omikron-variant te temperen. Om die redenen beslist ELZ Scheldekracht om toch niet te sluiten in de periode tussen kerst en nieuw. Wie graag in aanmerking komt, kan zich melden op QVAX.


Wachtebeke zal openen op maandag en dinsdag, Wetteren op dinsdag en woensdag. Uitnodigingen langs de reguliere weg sturen voor die periode zal moeilijk lukken maar op het moment kan benut worden om de mensen uit het basisonderwijs en de kinderopvang op te roepen. Dat gebeurt aan de hand van lijsten die via contactpersonen opgevraagd worden. De overblijvende plekken worden opgevuld met QVAX.

ELZ Scheldekracht verwacht om op die manier tijdens de kerstperiode ongeveer 2000 mensen een booster te kunnen geven. Intussen bereiden ze zich voor op een opschaling van de campagne tijdens de eerste drie weken van januari. De bedoeling is tegen eind januari iedereen die in aanmerking komt een booster te hebben gegeven.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

WILLY WILLIAM

Trompeta
08:34

SHOUSE

Love Tonight
08:31

PIERO PIRUPA

We Don’t Need
08:26

MELISSA ETHERIDGE

Like The Way I Do
08:23

OLIVER HELDENS & NILE RODGERS

I Was Made For Lovin You
Bekijk meer platen