Luister Live

Verhalen op een bankje

5 juli 2021 - 17:49

Met de podcastverhalenroute ‘Het Bankje’ van OPENDOEK kan iedereen tijdens de zomervakantie op 20 bankjes in Wetteren luisteren naar originele verhalen.

Wetteren is een van de 118 Vlaamse gemeenten die mee in het project zijn gestapt. Aan 10 gemeentelijke bankjes en nog eens 10 private bankjes staat een QR-code op de verhalenpancarte. Wie de code scant, wordt getuige van de meest ontroerende, spannende, grappige of bizarre dialoog ooit op het bankje. Op elk bankje is een ander verhaal te horen.

‘Het Bankje’ loopt tot en met 30 september en kan dagelijks op eigen initiatief gedaan worden. Cultuurcentrum Nova maakte een handige overzichtskaart met de locaties. De kaart kan men downloaden op de website van cc Nova of gratis afhalen in de infokiosk van de dienst toerisme op het marktplein.

Het Bankje is een initiatief van OPENDOEK, naar een idee van Wim Chielens. Meer dan 100 amateurkunstenaars werkten mee aan het project. Behalve theatermakers, droegen ook schrijvers en visueel-grafische talenten hun steentje bij.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Tom Tom Club

Genius Of Love
21:32

Taylor Swift

Exile (met Bon Iver)
21:29

Bananarama

Shy Boy
21:25

Belinda Carlisle

Circle In The Sand
21:21

Frida

I Know There's Something Going On