Vernieuwde Boterkoekenloop in Gent

12 februari 2022 - 18:05 | auteur: Johan Van Bever

Het ‘BK Duo Bergop Lopen’ op zaterdag 26 februari 2022 betekent het startschot van een Gents loopjaar met heel wat klassiekers én enkele nieuwe loopwedstrijden. De Stad Gent zelf steekt een tandje bij met een vernieuwde Boterkoekenloop.

Het ‘BK Duo Bergop Lopen’, waarbij je met twee de Karel Sabbeberg in de Blaarmeersen oploopt, vindt plaats op zaterdag 26 februari en is het begin van een Gents loopjaar met tal van evenementen. De Stad bundelt die allemaal op www.stad.gent/lopeningent. Veel kleppers zijn terug van weggeweest, zoals de Sofico Gent Marathon en de Engie Stadsloop De Gentenaar. Het parcours van nieuwkomer Ghent 10 Miles gaat onder meer over de fly-over.

De Stad steekt zelf een tandje bij met de negende editie van de Boterkoekenloop op zondag 1 mei, een loop voor jong en oud doorheen de Gentbrugse Meersen. Nieuw dit jaar is dat je de route van 5,5 kilometer kan lopen met extra obstakels zoals banden, camouflagedoeken en houten paaltjes. De loop is ook extra toegankelijk gemaakt: personen met een beperking kunnen een buddy aanvragen en zo meelopen of meewandelen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

MILK INC.

Go To Hell
07:59

MEGHAN TRAINOR

Lips Are Movin
07:56

TOM GRENNAN

All These Nights
07:51

USHER, YOUNG JEEZY

Love In This Club
07:47

CELESTE

Stop This Flame
Bekijk meer platen