Vernieuwde Boterkoekenloop in Gent

Johan Van Bever
12 februari 2022 - 18:05
Vernieuwde Boterkoekenloop in Gent

Het ‘BK Duo Bergop Lopen’ op zaterdag 26 februari 2022 betekent het startschot van een Gents loopjaar met heel wat klassiekers én enkele nieuwe loopwedstrijden. De Stad Gent zelf steekt een tandje bij met een vernieuwde Boterkoekenloop.

Het ‘BK Duo Bergop Lopen’, waarbij je met twee de Karel Sabbeberg in de Blaarmeersen oploopt, vindt plaats op zaterdag 26 februari en is het begin van een Gents loopjaar met tal van evenementen. De Stad bundelt die allemaal op www.stad.gent/lopeningent. Veel kleppers zijn terug van weggeweest, zoals de Sofico Gent Marathon en de Engie Stadsloop De Gentenaar. Het parcours van nieuwkomer Ghent 10 Miles gaat onder meer over de fly-over.

De Stad steekt zelf een tandje bij met de negende editie van de Boterkoekenloop op zondag 1 mei, een loop voor jong en oud doorheen de Gentbrugse Meersen. Nieuw dit jaar is dat je de route van 5,5 kilometer kan lopen met extra obstakels zoals banden, camouflagedoeken en houten paaltjes. De loop is ook extra toegankelijk gemaakt: personen met een beperking kunnen een buddy aanvragen en zo meelopen of meewandelen.

Laatst gespeeld op Accent

19:11
cover of ZEDS DEAD with One Three Nine

ZEDS DEAD

One Three Nine
19:07
cover of DOJA CAT with Paint The Town Red

DOJA CAT

Paint The Town Red
19:04
cover of TOMCRAFT with Loneliness

TOMCRAFT

Loneliness
19:00
cover of REBEL with Put Your Hands Up

REBEL

Put Your Hands Up
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.