Vernieuwde Boterkoekenloop in Gent

Gepost door Johan Van Bever op 12 februari 2022 - 18:05

Het ‘BK Duo Bergop Lopen’ op zaterdag 26 februari 2022 betekent het startschot van een Gents loopjaar met heel wat klassiekers én enkele nieuwe loopwedstrijden. De Stad Gent zelf steekt een tandje bij met een vernieuwde Boterkoekenloop.

Het ‘BK Duo Bergop Lopen’, waarbij je met twee de Karel Sabbeberg in de Blaarmeersen oploopt, vindt plaats op zaterdag 26 februari en is het begin van een Gents loopjaar met tal van evenementen. De Stad bundelt die allemaal op www.stad.gent/lopeningent. Veel kleppers zijn terug van weggeweest, zoals de Sofico Gent Marathon en de Engie Stadsloop De Gentenaar. Het parcours van nieuwkomer Ghent 10 Miles gaat onder meer over de fly-over.

De Stad steekt zelf een tandje bij met de negende editie van de Boterkoekenloop op zondag 1 mei, een loop voor jong en oud doorheen de Gentbrugse Meersen. Nieuw dit jaar is dat je de route van 5,5 kilometer kan lopen met extra obstakels zoals banden, camouflagedoeken en houten paaltjes. De loop is ook extra toegankelijk gemaakt: personen met een beperking kunnen een buddy aanvragen en zo meelopen of meewandelen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Jana Vitiligo & Grigor Mundo Walhalla War Chant
22:54

FELIX

Don't You Want Me
22:50

TEN WALLS

Walking With Elephants
22:45

Nari, Steve Tosi

Move Your Feet (Original Mix)
22:42

DJ SNAKE, LIL JON

Turn Down For What
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.