Vlot verloop voor herfstbooster in Wetteren

Johan Van Bever
21 september 2022 - 23:29
Vlot verloop voor herfstbooster in Wetteren

De komende dagen wordt iedereen tussen 18 en 65 jaar uitgenodigd voor de boosterprik in het vaccinatiecentrum van Wetteren.

Vorige week maandag 12 september werd de ‘herfstbooster’ campagne opgestart in Wetteren. Tijdens de eerste week werden reeds 7.106 burgers gevaccineerd. Dit betekent een opkomst van minstens 70%.  Tijdens de eerste twee dagen van de vaccinatie waren er wel enkele problemen. Dit zorgde op bepaalde momenten voor een enorme drukte. Er werden enkele aanpassingen doorgevoerd  zoals het instellen van een éénrichtingsverkeer om op de parking te geraken, het inschakelen van extra vaccinatoren en het enkel toelaten van mensen met een afspraak. Sindsdien verloopt alles vlot.

De eerste prioriteitsgroep (65-plussers, mensen met verzwakte immuniteit vanaf 12 jaar en zorgverleners) werd volledig uitgenodigd. Enkel de uitnodigingen voor de 80-plussers die eind juni werden gevaccineerd zullen in de volgende dagen en weken nog worden verstuurd. De eerste uitnodigingen voor de tweede groep, de burgers tussen 18 en 65 jaar, vertrekken ook de volgende dagen. Alle uitnodigingen zullen tegen ten laatste op donderdag 29 september verstuurd zijn.

Laatst gespeeld op Accent

11:13
cover of DOUBLE YOU with Please Don

DOUBLE YOU

Please Don't Go
11:10
cover of ALOK, TAZI, SAMUELE SARTINI, AMANDA WILSON & YORK with Seek Love (On The Beach)

ALOK, TAZI, SAMUELE SARTINI, AMANDA WILSON & YORK

Seek Love (On The Beach)
11:07
cover of STROMAE with Papaoutai

STROMAE

Papaoutai
11:04
cover of MAKSIM with Leef Voor Jou

MAKSIM

Leef Voor Jou
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.