Vlot verloop voor herfstbooster in Wetteren

21 september 2022 - 23:29 | auteur: Johan Van Bever

De komende dagen wordt iedereen tussen 18 en 65 jaar uitgenodigd voor de boosterprik in het vaccinatiecentrum van Wetteren.

Vorige week maandag 12 september werd de ‘herfstbooster’ campagne opgestart in Wetteren. Tijdens de eerste week werden reeds 7.106 burgers gevaccineerd. Dit betekent een opkomst van minstens 70%.  Tijdens de eerste twee dagen van de vaccinatie waren er wel enkele problemen. Dit zorgde op bepaalde momenten voor een enorme drukte. Er werden enkele aanpassingen doorgevoerd  zoals het instellen van een éénrichtingsverkeer om op de parking te geraken, het inschakelen van extra vaccinatoren en het enkel toelaten van mensen met een afspraak. Sindsdien verloopt alles vlot.

De eerste prioriteitsgroep (65-plussers, mensen met verzwakte immuniteit vanaf 12 jaar en zorgverleners) werd volledig uitgenodigd. Enkel de uitnodigingen voor de 80-plussers die eind juni werden gevaccineerd zullen in de volgende dagen en weken nog worden verstuurd. De eerste uitnodigingen voor de tweede groep, de burgers tussen 18 en 65 jaar, vertrekken ook de volgende dagen. Alle uitnodigingen zullen tegen ten laatste op donderdag 29 september verstuurd zijn.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

USHER, YOUNG JEEZY

Love In This Club
07:47

CELESTE

Stop This Flame
07:44

ALLE FARBEN & MOSS KENA

Forgot How to Love
07:40

DUA LIPA

Be The One
07:36

AMARI, NILS VAN ZANDT & MR. JIM

Show Your Love
Bekijk meer platen