Vrijwilligerspunt op de bakfiets

Johan Van Bever
25 februari 2023 - 8:23
Vrijwilligerspunt op de bakfiets

Het Vrijwilligerspunt trekt tijdens de Week van de Vrijwilliger met een bakfiets door de Gentse binnenstad om vrijwilligerswerk te promoten. In het najaar komt dit ‘mobiele loket’ op vaste tijdstippen naar de wijken, om Gentenaars die dat willen te begeleiden naar vrijwilligerswerk op maat.

Onder de noemer ‘Vrijwilligerspunt On Tour’ trekt het Vrijwilligerspunt tijdens de Week van de Vrijwilliger (25 februari – 5 maart) met een bakfiets de Gentse binnenstad in. Ze zullen vrijwilligerswerk promoten op verschillende locaties: aan het Stadskantoor (maandag 27/02 van 14 tot 16 uur), aan Dok Noord (dinsdag 28/02 van 14 tot 16 uur), aan de Oude Houtlei (woensdag 01/03 van 10 tot 14 uur) en op de Vrijdagmarkt (vrijdag 03/03 van 10 tot 12 uur).

De bakfiets wordt vanaf het najaar ook een echt loket op wieltjes, dat op vaste tijdstippen in de Gentse wijken zal passeren om vrijwilligerswerk nog beter bekend te maken. Zo krijgen Gentenaars die de weg naar het vrijwilligersloket aan het Woodrow Wilsonplein moeilijker vinden toch begeleiding naar vrijwilligerswerk op maat.

Naast het ‘Vrijwilligerspunt On Tour’ vindt dit jaar de zesde editie plaats van de Vrijwilligersbeurs. Kandidaat-vrijwilligers kunnen op zaterdag 11 maart in het UFO (Sint-Pietersnieuwstraat) kennismaken met een 70-tal organisaties uit verschillende sectoren.

Laatst gespeeld op Accent

12:25
cover of TIËSTO with Drifting

TIËSTO

Drifting
12:22
cover of LIVIN

LIVIN' JOY

Dreamer (Re-Original 7-inch Mix)
12:15
cover of CYNDI LAUPER with Hey Now (Girls Just Want to Have Fun)

CYNDI LAUPER

Hey Now (Girls Just Want to Have Fun)
12:12
cover of AFROJACK & THERESA REX with Let Me Go

AFROJACK & THERESA REX

Let Me Go
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.