Wandelroute voor kinderen in Serskamp

Johan Van Bever
25 oktober 2023 - 9:22
Wandelroute voor kinderen in Serskamp


Op zaterdag 28 oktober opent Wichelen een nieuwe wandeling voor kinderen. De Trolmopswandeling is een actieve natuurwandeling met leuke doe-opdrachtjes onderweg. De opening wordt feestelijk ingekleed met een escaperoom op kindermaat en kindergrime, hapjes en drankjes in natuurthema.

‘De Trolmops leidt je om de tuin’ is een kinderboekje van De Biebliotheek, dat aanzet tot ontdekken op niet zo verre plekken. De trolmops neemt lezertjes mee door de wondere wereld van alles wat kruipt.

Het startpunt van deze wandeling op kindermaat ligt aan de Stilteplek in de Bremenhulstraat en loopt door het Eetgoedbos, dat deel uitmaakt van de bosgordel rond Serskamp. Dat is een uitgelezen locatie om de kinderen bewust te maken van de natuur vlak onder hun neus.

De wandeling is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, zeg maar van 3 tot 93 jaar, een ideale familieactiviteit dus.

Iedereens is welkom om het wandelpad te verkennen tijdens het openingsmoment op zaterdag 28 oktober, van 10 tot 13 uur. Kinderen kunnen proberen ontsnappen uit Villa Trolmops, een educatieve escaperoom, ze kunnen zich laten omtoveren in boswezens en voor iedereen is een thematisch hapje en drankje voorzien. Plaats van afspraak: de Stilteplek aan de Bremenhulstaat (Troostboswegel).

Laatst gespeeld op Accent

04:03
cover of MAITRE GIMS with J

MAITRE GIMS

J'me Tire
04:00
cover of PAUL WOOLFORD X LF SYSTEM FEAT. SHAYAN with In My Head

PAUL WOOLFORD X LF SYSTEM FEAT. SHAYAN

In My Head
03:57
cover of KYGO, RITA ORA with Carry On

KYGO, RITA ORA

Carry On
03:53
cover of A TOUCH OF CLASS with My Heart Beats Like a Drum (Dam Dam Dam) [Radio Edit]

A TOUCH OF CLASS

My Heart Beats Like a Drum (Dam Dam Dam) [Radio Edit]
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.