Week van de Belgische Muziek

31 januari 2022 - 19:15 | auteur: Johan Van Bever

Na een succesvolle eerste editie krijgt De Week van de Belgische Muziek een vervolg. Van maandag 31 januari tot en met zondag 6 februari richten Vi.be samen met heel wat lokale organisatoren opnieuw de spotlights op muziek van eigen bodem. Ook cc Nova en de Wetterse bibliotheek doen mee.

Op dinsdag 1 februari zorgen muziekliefhebbers Joachim en Philippe met een DJ-inn voor extra sfeer in de bibliotheek. Ze draaien muziek van 16 tot 20 uur. Alle plaatjes komen uit de muziekcollectie van de bibliotheek.

Op vrijdag 4 februari om 20 uur brengt Pol Bracke met zijn band Tuimelbruid in theaterzaal Nova een voorstelling waar po√ęzie, muziek en beeld in elkaar haken.

Op zaterdag 5 februari om 20 uur treedt Bob Savenberg op in theaterzaal Nova. Hij brengt onder meer heel wat succesnummers van Clouseau.

De DJ-inn is vrij toegankelijk. Voor de voorstellingen van Tuimelkruid en Bob Savenberg koop je tickets online in de webshop van cc Nova (www.ccnovawetteren.be) of aan de balie van het cultuurcentrum.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ED SHEERAN

Sing
00:22

K3

Mango Mango
00:18

THE WEEKND

Save Your Tears
00:16

R3HAB

My Pony
00:12

ALL-4-ONE

I Swear
Bekijk meer platen