Wekelijkse markt Heusden zoekt marktkramers

Johan Van Bever
16 mei 2020 - 18:09
Wekelijkse markt Heusden zoekt marktkramers

Nu de wekelijkse markten opnieuw georganiseerd mogen worden, gaat de gemeente Destelbergen op zoek naar marktkramers die een vaste plaats willen op de toekomstige wekelijkse markt van Heusden.

De wekelijkse markt in Heusden centrum zal elke week plaatsvinden op maandag van 10 tot 17 uur. De vaste standplaatsen worden toegewezen per abonnement. Marktkramers die een abonnement wensen op de wekelijkse markt, kunnen hiervoor vanaf maandag 25 mei een aanvraag indienen. Een vaste standplaats kost 1 euro per lopende meter en per marktdag. Daar wordt dan wel nog 2 of 4 euro elektriciteitskosten aan toegevoegd.

Geïnteresseerden kunnen zich digitaal inschrijven vanaf 25 mei om 20 uur tot en met vrijdag 5 juni. Dat kan per e-mail naar economie@destelbergen.be . Op dat aders kan men ook alle inlichtingen verkrijgen waaronder de lijst van vereiste documenten die aan de aanvraag moeten toegevoegd worden.

Na 5 juni wordt de marktcommissie samengeroepen. Deze instantie adviseert het college van burgemeester en schepenen over de kandidaten die zich hebben ingeschreven en aan wie een abonnement kan worden toegekend. Hierbij wordt rekening gehouden met een aantal voorrangsregels. Het college van burgemeester en schepenen beslist over de aanvraag en achteraf ontvangt de indiener een brief met de beslissing.

Laatst gespeeld op Accent

18:11
cover of KELLY FAMILY with I Can

KELLY FAMILY

I Can't Help Myself
18:07
cover of DONNA SUMMER with I Feel Love (Rollo & Sister Bliss Monster Mix Radio Edit)

DONNA SUMMER

I Feel Love (Rollo & Sister Bliss Monster Mix Radio Edit)
18:03
cover of MACKENZIE, JESSY with Alive

MACKENZIE, JESSY

Alive
17:59
cover of CITY TO CITY with The Road Ahead (Miles Of The Unknown)

CITY TO CITY

The Road Ahead (Miles Of The Unknown)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.