Wereldrecord ‘bommetje’ in Lago

Johan Van Bever
29 mei 2022 - 12:46
Wereldrecord ‘bommetje’ in Lago

Subtropisch zwemparadijs LAGO Gent Rozebroeken blaast in juni 10 kaarsjes uit. Om de start van de zomer aan te kondigen én het 10-jarig bestaan te vieren, organiseert ‘de Rozebroeken’ een wereldrecord. Op zaterdag 25 juni doen zo veel mogelijk waterratten een bommetje in het olympisch sportbad.

Minstens 350 bommetjes zijn er nodig. De recordpoging wordt officieel geregistreerd door Guinness World Records. Iedereen mag op 25 juni om 17 uur een sprong wagen in het 50m-sportbad. Gratis inschrijven kan via de webshop (www.lagogent.be). Elke deelnemer krijgt een leuk aandenken aan dit historisch moment.

Een wereldrecord is niet het enige waar LAGO Gent mee wil uitpakken. Fil de Krokodil, de mascotte van het centrum, viert zijn 10e verjaardag met enkele nieuwigheden. Het subtropisch zwemparadijs wordt namelijk midden juni, tijdens de jaarlijkse sluitingsweek, in een nieuw jasje gestoken met onder meer de Fil’s food corner, een outdoor waterspeeltuin, vernieuwde sauna’s, en VR-beleving in de bandenglijbaan.

Laatst gespeeld op Accent

13:28
cover of CHEF

CHEF'SPECIAL

Speed Of Light
13:24
cover of COLDPLAY, BTS with My Universe  (Galantis Remix)

COLDPLAY, BTS

My Universe (Galantis Remix)
13:19
cover of BEYONCÉ with TEXAS HOLD

BEYONCÉ

TEXAS HOLD 'EM
13:16
cover of KIM APPLEBY with Don

KIM APPLEBY

Don't Worry
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.