Wereldrecord ‘bommetje’ in Lago

Gepost door Johan Van Bever op 29 mei 2022 - 12:46

Subtropisch zwemparadijs LAGO Gent Rozebroeken blaast in juni 10 kaarsjes uit. Om de start van de zomer aan te kondigen én het 10-jarig bestaan te vieren, organiseert ‘de Rozebroeken’ een wereldrecord. Op zaterdag 25 juni doen zo veel mogelijk waterratten een bommetje in het olympisch sportbad.

Minstens 350 bommetjes zijn er nodig. De recordpoging wordt officieel geregistreerd door Guinness World Records. Iedereen mag op 25 juni om 17 uur een sprong wagen in het 50m-sportbad. Gratis inschrijven kan via de webshop (www.lagogent.be). Elke deelnemer krijgt een leuk aandenken aan dit historisch moment.

Een wereldrecord is niet het enige waar LAGO Gent mee wil uitpakken. Fil de Krokodil, de mascotte van het centrum, viert zijn 10e verjaardag met enkele nieuwigheden. Het subtropisch zwemparadijs wordt namelijk midden juni, tijdens de jaarlijkse sluitingsweek, in een nieuw jasje gestoken met onder meer de Fil’s food corner, een outdoor waterspeeltuin, vernieuwde sauna’s, en VR-beleving in de bandenglijbaan.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

STEPHEN SANCHEZ & EM BEIHOLD

Until I Found You
07:16

ADELE

Rolling In The Deep
07:13

MK

Better (feat. Teddy Swims)
07:09

MADISON AVENUE

Don't Call Me Baby
07:05

BERRE

Thrill Of It All
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.