Wereldrecord ‘bommetje’ in Lago

29 mei 2022 - 12:46 | auteur: Johan Van Bever

Subtropisch zwemparadijs LAGO Gent Rozebroeken blaast in juni 10 kaarsjes uit. Om de start van de zomer aan te kondigen én het 10-jarig bestaan te vieren, organiseert ‘de Rozebroeken’ een wereldrecord. Op zaterdag 25 juni doen zo veel mogelijk waterratten een bommetje in het olympisch sportbad.

Minstens 350 bommetjes zijn er nodig. De recordpoging wordt officieel geregistreerd door Guinness World Records. Iedereen mag op 25 juni om 17 uur een sprong wagen in het 50m-sportbad. Gratis inschrijven kan via de webshop (www.lagogent.be). Elke deelnemer krijgt een leuk aandenken aan dit historisch moment.

Een wereldrecord is niet het enige waar LAGO Gent mee wil uitpakken. Fil de Krokodil, de mascotte van het centrum, viert zijn 10e verjaardag met enkele nieuwigheden. Het subtropisch zwemparadijs wordt namelijk midden juni, tijdens de jaarlijkse sluitingsweek, in een nieuw jasje gestoken met onder meer de Fil’s food corner, een outdoor waterspeeltuin, vernieuwde sauna’s, en VR-beleving in de bandenglijbaan.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

BLACK EYED PEAS

Rock That Body
08:20

GOLDBAND

Noodgeval
08:15

SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO

I Know What You Did Last Summer
08:02

MILK INC.

Go To Hell
07:59

MEGHAN TRAINOR

Lips Are Movin
Bekijk meer platen