Werken aan viaduct B401

9 juni 2020 - 10:53 | auteur: Johan Van Bever

Op maandag 15 juni starten werken aan de bovenzijde van het viaduct van de B401, dat is de fly-over die de verbinding maakt tussen de E17 (afrit Gent-Centrum) en het zuidpark.

Op maandag 15 juni beginnen de herstellingen aan de brugdekvoegen. Tijdens deze werken zullen achtereenvolgens het centraal viaduct, afrit Ledeberg en de oprit richting E17 voor één week afgesloten zijn. Er moet telkens omgereden worden.

In het wegdek van de B401 zitten, zoals in elke brug, brugdekvoegen. Bij een aantal van deze voegen is de verankering niet meer volledig in orde. Deze voegen worden op drie locaties hersteld.

Op de B401 wordt in een eerste fase, vanaf 15 juni tot 22 juni, het centraal viaduct (de zone tussen de stadsring en het zuid) afgesloten richting het zuidpark. Tijdens deze werken zal verkeer richting het zuidpark moeten omrijden via de afrit Ledeberg en de Zuidparklaan.

In een tweede fase, van 22 juni tot 29 juni, zal de afrit naar de stadsring richting Ledeberg afgesloten zijn. Verkeer richting Ledeberg en R40 zal moeten omrijden via de B401 tot aan het Zuidpark en daar keren via de Jules de Bruyckerdreef.

In de laatste fase, van 29 juni tot 3 juli, wordt de oprit Bellevue afgesloten. Verkeer richting E17 moet de omleiding volgen via UZ Gent.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

DOJA CAT

Say So
15:36

KRIS KROSS AMSTERDAM, ANTOON, SIGOURNEY K

Vluchtstrook
15:32

AMY WINEHOUSE

Back To Black
15:29

SHARAM JEY & CELESTAL FEAT. MOSS KENA

Over You
15:25

PAUL YOUNG

Love Of The Common People
Bekijk meer platen