Werken aan viaduct B401

Johan Van Bever
9 juni 2020 - 10:53
Werken aan viaduct B401

Op maandag 15 juni starten werken aan de bovenzijde van het viaduct van de B401, dat is de fly-over die de verbinding maakt tussen de E17 (afrit Gent-Centrum) en het zuidpark.

Op maandag 15 juni beginnen de herstellingen aan de brugdekvoegen. Tijdens deze werken zullen achtereenvolgens het centraal viaduct, afrit Ledeberg en de oprit richting E17 voor één week afgesloten zijn. Er moet telkens omgereden worden.

In het wegdek van de B401 zitten, zoals in elke brug, brugdekvoegen. Bij een aantal van deze voegen is de verankering niet meer volledig in orde. Deze voegen worden op drie locaties hersteld.

Op de B401 wordt in een eerste fase, vanaf 15 juni tot 22 juni, het centraal viaduct (de zone tussen de stadsring en het zuid) afgesloten richting het zuidpark. Tijdens deze werken zal verkeer richting het zuidpark moeten omrijden via de afrit Ledeberg en de Zuidparklaan.

In een tweede fase, van 22 juni tot 29 juni, zal de afrit naar de stadsring richting Ledeberg afgesloten zijn. Verkeer richting Ledeberg en R40 zal moeten omrijden via de B401 tot aan het Zuidpark en daar keren via de Jules de Bruyckerdreef.

In de laatste fase, van 29 juni tot 3 juli, wordt de oprit Bellevue afgesloten. Verkeer richting E17 moet de omleiding volgen via UZ Gent.

Laatst gespeeld op Accent

18:29
cover of BON JOVI with Always

BON JOVI

Always
18:25
cover of ABSOLOM with Where

ABSOLOM

Where
18:21
cover of SNOOP DOGG with Who Am I (What

SNOOP DOGG

Who Am I (What's My Name?)
18:15
cover of CONNELLS with

CONNELLS

'74-'75
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.