Werken Fiberklaar worden heropgestart

Johan Van Bever
3 februari 2023 - 0:17
Werken Fiberklaar worden heropgestart

Fiberklaar voert in Wetteren werken uit voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. De voorbije dagen werden sleuven gegraven op diverse plaatsen in het centrum van Wetteren. Sinds een controle van de sociale inspectie op maandag 30 januari werd de activiteit op de werven met onmiddellijke ingang stopgezet. Daarom is sindsdien geen activiteit meer te bespeuren in deze werfzones.

De werken werden stilgelegd omdat er geen sanitaire ruimte en werfkeet voor de arbeiders aanwezig was nabij de werfzone. Naast het werflokaal waarover de aannemer van Fiberklaar beschikt in Honderdweg, schakelde Fiberklaar snel om twee werfketens te laten plaatsen in de Hekkerstraat en in de Paardenkerkhofstraat, zodat de arbeiders binnen een straal van 1 km over de nodige voorzieningen beschikken.

Na een spoedoverleg tussen Lokaal Bestuur Wetteren en Fiberklaar op 2 februari, werd door Fiberklaar onmiddellijk actie ondernomen om de plaatsing van deze werfketen te laten goedkeuren.
Op 12 februari gaat de carnavalstoet door in Wetteren. Fiberklaar doet er alles aan om de werken zo snel mogelijk weer te laten opstarten, zodat het opstellen van de kermis en de stoet zelf zonder hinder kunnen verlopen.

Laatst gespeeld op Accent

02:35
cover of USHER, LIL JON, LUDACRIS with Yeah!

USHER, LIL JON, LUDACRIS

Yeah!
02:31
cover of DRAKE, RIHANNA with Too Good

DRAKE, RIHANNA

Too Good
02:28
cover of AFROJACK & THERESA REX with Let Me Go

AFROJACK & THERESA REX

Let Me Go
02:25
cover of CALVIN HARRIS, SAM SMITH with Promises

CALVIN HARRIS, SAM SMITH

Promises
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.