Werken Fiberklaar worden heropgestart

Johan Van Bever
3 februari 2023 - 0:17
Werken Fiberklaar worden heropgestart

Fiberklaar voert in Wetteren werken uit voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. De voorbije dagen werden sleuven gegraven op diverse plaatsen in het centrum van Wetteren. Sinds een controle van de sociale inspectie op maandag 30 januari werd de activiteit op de werven met onmiddellijke ingang stopgezet. Daarom is sindsdien geen activiteit meer te bespeuren in deze werfzones.

De werken werden stilgelegd omdat er geen sanitaire ruimte en werfkeet voor de arbeiders aanwezig was nabij de werfzone. Naast het werflokaal waarover de aannemer van Fiberklaar beschikt in Honderdweg, schakelde Fiberklaar snel om twee werfketens te laten plaatsen in de Hekkerstraat en in de Paardenkerkhofstraat, zodat de arbeiders binnen een straal van 1 km over de nodige voorzieningen beschikken.

Na een spoedoverleg tussen Lokaal Bestuur Wetteren en Fiberklaar op 2 februari, werd door Fiberklaar onmiddellijk actie ondernomen om de plaatsing van deze werfketen te laten goedkeuren.
Op 12 februari gaat de carnavalstoet door in Wetteren. Fiberklaar doet er alles aan om de werken zo snel mogelijk weer te laten opstarten, zodat het opstellen van de kermis en de stoet zelf zonder hinder kunnen verlopen.

Laatst gespeeld op Accent

15:27
cover of WHITE WIDOW with Leaving

WHITE WIDOW

Leaving
15:24
cover of KYGO & AVA MAX with Whatever

KYGO & AVA MAX

Whatever
15:19
cover of SEAL with Future Love Paradise

SEAL

Future Love Paradise
15:15
cover of DANNII MINOGUE with We Could Be the One

DANNII MINOGUE

We Could Be the One
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.