Werken in Sleiding bijna afgerond

Gepost door Johan Van Bever op 23 januari 2022 - 7:58

Sinds maart 2021 voert De Watergroep werken uit aan de waterleiding in het centrum van Sleidinge. Die werken zijn nu bijna afgerond. Sinds 21 januari is de Polenstraat opnieuw open voor verkeer in beide richtingen.

De werken in Sleidinge lopen op hun einde. Er moet nu enkel nog een transportleiding aangelegd worden in de Wurmstraat. Deze werken gebeuren van 24 januari tot 11 februari. In die periode is het kruispunt Wurmstraat niet toegankelijk.

Specifiek gaat het over het stuk tussen de Polenstraat tot voorbij het kruispunt met de Sanderuslaan. De werkzone wordt dan afgesloten voor alle verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel nog passeren, mits af te stappen.

Het gemeentebestuur is op de hoogte dat er hier en daar nog een aantal kleine verzakkingen zijn en maant de aannemer aan om deze zo snel mogelijk te herstellen.

Aangezien de werken in de Polenstraat zijn afgerond, kunnen bussen van De Lijn terug hun normale reisweg volgen. De werken in de Wurmstraat hebben geen invloed op de buslijnen.Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Steve Aoki & Marnik & Leony

Stop The World (Extended Mix)
20:57

YOSHI & RAZNER

A Neverending Dream
20:52

ACRAZE & GOODBOYS

Believe (Extended Mix)
20:48

ANDAIN

Beautiful Things
20:45

MAU P

Gimme That Bounce
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.