Werken op Wettersesteenweg in Bavegem

Johan Van Bever
4 augustus 2023 - 11:36
Werken op Wettersesteenweg in Bavegem

Vanaf woensdag 16 augustus vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer de Wettersesteenweg (N462) in Sint-Lievens-Houtem. Over een afstand van zo’n 700 meter komt er een nieuwe laag asfalt. Als alles vlot verloopt, duren de werken tot en met vrijdag 25 augustus. Tijdens de werken wordt de Wettersesteenweg volledig afgesloten. Fietsers en gemotoriseerd verkeer volgen de voorziene omleidingen.  

De werken vinden plaats op de Wettersesteenweg (N462), vanaf de grens met Wetteren tot de Wettersesteenweg 171. Over een afstand van zo’n 700 meter komt een nieuwe laag asfalt. Ook worden enkele kleine gebreken aangepakt, zoals verzakte fietspaden, kapotte rioolmonden en verzakte greppels. Zo is de weg opnieuw comfortabel voor alle weggebruikers. De werken starten op woensdag 16 augustus en duren, bij goede omstandigheden, tot en met vrijdag 25 augustus 2023. 

Tijdens de werken wordt de werfzone op de Wettersesteenweg (N462) volledig afgesloten voor fietsers en gemotoriseerd verkeer. Er zijn omleidingen voorzien. Fietsers rijden in beide richtingen via de Hoogbavegemstraat, Houwstraat en Evenkouter. Doorgaand verkeer volgt in beide richtingen de omleiding via Bruisbeke, Houtemstraat, Wettersesteenweg (N42), Oosterzelesteenweg (N42), Brusselsesteenweg (N9), Keiberg en Westremstraat (N462). Om sluipverkeer te vermijden, zijn de Houwstraat en Evenkouter tijdelijk enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Ook de bussen van De Lijn volgen de omleiding. De bushaltes Westrem Dorp, Westrem Westremdries en Bavegem Hoge Hellesemweg worden hierdoor tijdelijk niet bediend.

Laatst gespeeld op Accent

04:14
cover of TIËSTO with Drifting

TIËSTO

Drifting
04:11
cover of DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE , DAVID GUETTA · DADDY YANKEE , AFRO BROS · NATTI NATASHA with Instagram

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE , DAVID GUETTA · DADDY YANKEE , AFRO BROS · NATTI NATASHA

Instagram
04:08
cover of KIM PETRAS & NICKI MINAJ with Alone (James Hype Remix)

KIM PETRAS & NICKI MINAJ

Alone (James Hype Remix)
04:05
cover of DE

DE'LACY

Hideaway
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.