Westrem: Petitie voor speelplein

Johan Van Bever
17 februari 2021 - 13:01
Westrem: Petitie voor speelplein

Rebecca De Jonge heeft namens de bewoners van deelgemeente Westrem een petitie overhandigd aan het gemeentebestuur van Wetteren. Zij vraagt een speelpleintje in hun buurt.

De petitie werd gestart naar aanleiding van het plaatsen van nieuwe gemeentelijke speeltoestellen in de Martinuswijk in Massemen. 169 inwoners ondertekenden de petitie na een oproep via de facebookpagina van Westrem. Ze vragen een plaats waar kinderen van alle leeftijden kunnen ravotten en ouders kunnen samen komen. Voor de kinderen heeft Westrem momenteel niets te bieden. Er zijn toch veel jonge kinderen in Westrem. Daarenboven komen er heel wat nieuwe woningen in de Binnenkouter. Daar zullen ook veel kinderen komen wonen.

Schepen van Jeugd Dietbrand Van Durme is de vraag naar een speelpleintje genegen. De gemeente is bezig met een speelweefselplan voor het ganse grondgebied van Wetteren. Westrem zal niet vergeten worden. Voor elke wijk bekijkt de gemeente wat er is aan speelmogelijkheden en trekt dan met een actieplan naar de buurt. Tegen de zomer zou dat actieplan klaar moeten zijn.

Laatst gespeeld op Accent

16:56
cover of CAMILLE with Magie

CAMILLE

Magie
16:51
cover of PRINCE with Sexy M.F.

PRINCE

Sexy M.F.
16:47
cover of LEAGUE OF LEGENDS X NEW JEANS with GODS

LEAGUE OF LEGENDS X NEW JEANS

GODS
16:43
cover of TINA TURNER with We Don

TINA TURNER

We Don't Need Another Hero
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.