Wetteren droomt van 2030

2 maart 2020 - 13:53 | auteur: Johan Van Bever

Iedereen mag zijn droom over Wetteren in 2030 uitschrijven, tekenen, zingen of op een andere manier tonen. Die dromen worden de komende weken verzameld in vier verschillende droomboxen.

Het project is een samenwerking van Alliantie M, PWO, Vormingplus en Beweging.net. De komende weken en maanden organiseren deze verenigingen workshops, vormingen en droomsessies over hoe men zichzelf en de gemeente ziet in 2030. De dromen worden gebundeld om ze in oktober te overhandigen aan de lokale politici. De initiatiefnemers willen dan ook met hen in gesprek gaan en hen de dromen voorleggen.

Er komen vier brievenbussen op verschillende locaties. De eerste staat in het PWO-lokaal op de hoek van de Molenstraat met de Dokter De Bruyckerstraat, rechtover CC Nova, in Wetteren. Daar kan iedereen zijn droom in stoppen. Die kan op elke manier geuit worden, bijvoorbeeld met een tekst of een tekening. Deze dromenbus staat binnen, de andere drie zullen ergens in open lucht een plekje krijgen. Dromen kunnen ook gewoon gemaild worden op alliantiem@gmail.com .

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

GALANTIS, DAVID GUETTA & LITTLE MIX

Heartbreak Anthem
15:25

PRINCE

I Would Die 4 U
15:21

ERIK GOOSSENS

Ooit Genoeg
15:17

BLACK EYED PEAS, OZUNA, J. REY SOUL

Mamacita
15:13

ALVARO SOLER, TOPIC

Solo Para Ti
Bekijk meer platen