Wetteren zoekt private partners voor recreatiedomein

Johan Van Bever
16 december 2023 - 10:03
Wetteren zoekt private partners voor recreatiedomein

Het Autonoom Gemeentebedrijf van Wetteren lanceert een zoektocht naar private partners voor de herontwikkeling van Sport- en recreatiedomein De Warande.

De Warande, gelegen in het hart van Wetteren, is een unieke site waar sport, recreatie en ontspanning samenkomen. Het Autonoom Gemeentebedrijf van Wetteren wil via een concurrentiegerichte dialoog nagaan of een geschikte private partner te vinden is die de herontwikkeling van deze site op zich wil nemen.

De concurrentiegerichte dialoog is een gestructureerde aanpak waarbij het AGB en private partijen in gesprek gaan om gezamenlijk tot de meest doeltreffende oplossing te komen. Deze benadering biedt de mogelijkheid om de expertise van zowel de publieke als private sector optimaal te benutten en leidt tot een doordacht en innovatief plan voor de Warande.

“Op dit moment is het nog geen uitgemaakte zaak dat we samenwerken met een private partner”, zegt voorzitter Bram De Winne. “Via een dialoogprocedure willen we alle mogelijkheden aftoetsen en in kaart brengen om de juiste beslissing te nemen.”

De herontwikkeling van de Warande is een belangrijke stap in het versterken van de sport- en recreatieve voorzieningen in Wetteren. Het doel is om een levendige, inclusieve en duurzame omgeving te creëren die aansluit bij de behoeften en wensen van de lokale gemeenschap.

Met potentieel geïnteresseerde kandidaten zal het komende half jaar een intensief dialoog worden aangegaan om de mogelijkheden te verkennen. Dit moet resulteren in een voorstel van bestek. Het huidige bestuur wil de voorbereidende, onderzoekende en verkennende werken al opstarten, maar de effectieve keuze wordt genomen door de nieuwe bestuursploeg.

Laatst gespeeld op Accent

01:39
cover of CLUB CONNECTION with Into My Mind

CLUB CONNECTION

Into My Mind
01:35
cover of JOHN SUMMIT FT. MKLA with Fade Out

JOHN SUMMIT FT. MKLA

Fade Out
01:30
cover of FINAL ANALYZIS with El Punto Final

FINAL ANALYZIS

El Punto Final
01:27
cover of INDEEP with Last Night a D.J. Saved My Life

INDEEP

Last Night a D.J. Saved My Life
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.