Winterfeesten met rolschaatspiste

Johan Van Bever
27 september 2022 - 0:03
Winterfeesten met rolschaatspiste

De Gentse Winterfeesten zijn helemaal terug. Organisator Look i Like pakt uit met de grootste mobiele rolschaatspiste van België, die niet minder dan 400 vierkante meter plezier zal bieden. De gezelligheid, het reuzenrad en de vele eet- en drankstandjes zijn opnieuw van de partij. De Winterfeesten nemen ook andere stappen om verder te verduurzamen.

Onder de stadshal komt dit jaar een rolschaatspiste van 400 vierkante meter. Daarmee is dat de grootste mobiele rolschaatsbaan in openlucht in België. De Stad Gent en organisator Look i Like sloten hierover in goed overleg een akkoord voor de komende drie edities van de Winterfeesten. De keuze voor een rolschaatspiste bespaart bovendien jaarlijks bijna 24.000 kWh aan elektriciteit, en maakt het winterfeest in Gent in één klap een pak duurzamer.

De Gentse Winterfeesten doen verder ook andere inspanningen op het vlak van duurzaamheid. Zo zal er opnieuw gewerkt worden met herbruikbare bekers. De Winterfeesten zullen verlicht worden met ledlampen die ’s nachts uitgeschakeld worden. Momenteel bekijkt Look i Like ook het gebruik van herbruikbaar servies en het installeren van zonnepanelen op de tenten.

Laatst gespeeld op Accent

22:02
cover of SILVIO ECOMO with No-Dip

SILVIO ECOMO

No-Dip
22:01
cover of SECTOR 7 with Blade Runner End Tittle

SECTOR 7

Blade Runner End Tittle
21:01
cover of MIXSESSIONS with DJ JURGEN with WEEKEND STARTER

MIXSESSIONS with DJ JURGEN

WEEKEND STARTER
20:58
cover of JAMES HURR FT. IKA CROSSFIELD with Sun is Shining

JAMES HURR FT. IKA CROSSFIELD

Sun is Shining
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.