Zondag begint Hoogtij

15 juni 2021 - 14:21 | auteur: Johan Van Bever

Op zondag 20 juni start de derde editie van HOOGTIJ! Feest in Rivierpark Scheldevallei.

Een zomer lang nemen Regionaal Landschap Schelde-Durme en LIFE Sparc de geïnteresseerden met verschillende wandel- en fietsroutes mee op sleeptouw langs de Schelde, Durme en Rupel.

De editie van 2021 wil dan ook alle zintuigen prikkelen. Men kan proeven op de picknickroutes, luisteren naar de Geluidsgolven-fietsroute, speuren tijdens een grote fietszoektocht en wandelen langs de mooiste foto’s met zes expo’s in openlucht. Met unieke troeven als de getijdenrivieren, prachtige natuur en de overstromingsgebieden van het Sigmaplan valt er in de Scheldevallei heel wat te zien en beleven. Van Destelbergen tot Zwijndrecht: in 23 gemeenten en steden maakt men op een verrassende manier kennis met het water!

HOOGTIJ! zal dit jaar plaatsvinden van 20 juni tot en met 19 september. Op zondag 20 juni starten heel wat gemeenten hun HOOGTIJ!-zomer met verschillende activiteiten.

Deze zomer wordt een wandeling in Melle, Destelbergen, Laarne, Wetteren, Wichelen en Berlare extra interessant dankzij zes openlucht fototentoonstellingen. In elke gemeente vind je fotopanelen die zijn ingeplant in het landschap Alle info: www.hoogtijscheldevallei.be.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Masters at work

Work
05:30

Daniel Lanois

Jolie Louise
05:26

Paula Abdul

Rush rush
05:22

Bastille

Pompei
05:19

Kid Cudi Day 'n' nite (old b club)
Bekijk meer platen