Zondag begint Hoogtij

Gepost door Johan Van Bever op 15 juni 2021 - 14:21

Op zondag 20 juni start de derde editie van HOOGTIJ! Feest in Rivierpark Scheldevallei.

Een zomer lang nemen Regionaal Landschap Schelde-Durme en LIFE Sparc de geïnteresseerden met verschillende wandel- en fietsroutes mee op sleeptouw langs de Schelde, Durme en Rupel.

De editie van 2021 wil dan ook alle zintuigen prikkelen. Men kan proeven op de picknickroutes, luisteren naar de Geluidsgolven-fietsroute, speuren tijdens een grote fietszoektocht en wandelen langs de mooiste foto’s met zes expo’s in openlucht. Met unieke troeven als de getijdenrivieren, prachtige natuur en de overstromingsgebieden van het Sigmaplan valt er in de Scheldevallei heel wat te zien en beleven. Van Destelbergen tot Zwijndrecht: in 23 gemeenten en steden maakt men op een verrassende manier kennis met het water!

HOOGTIJ! zal dit jaar plaatsvinden van 20 juni tot en met 19 september. Op zondag 20 juni starten heel wat gemeenten hun HOOGTIJ!-zomer met verschillende activiteiten.

Deze zomer wordt een wandeling in Melle, Destelbergen, Laarne, Wetteren, Wichelen en Berlare extra interessant dankzij zes openlucht fototentoonstellingen. In elke gemeente vind je fotopanelen die zijn ingeplant in het landschap Alle info: www.hoogtijscheldevallei.be.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

CAMILLE

In De Regen
14:47

IAN VAN DAHL

I Can't Let You Go
14:44

MATTN , KLAAS & DINO WARRIORS

Somebody To Love
14:40

FIVE

When The Lights Go Out
14:36

ZOE WEES

Control
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.