Zorgband bereidt versoepelingen voor

30 april 2020 - 10:16 | auteur: Johan Van Bever

Binnen de woonzorgcentra van Zorgband Leie en Schelde worden momenteel de nodige voorbereidingen getroffen om bezoek op termijn mogelijk te maken. Dat laat Zorgband weten.

Tevens kan de vereniging rekenen op een goede samenwerking met de aangesloten gemeenten Destelbergen, Merelbeke, Laarne en Nazareth. Zo werden aan de Zorgband Leie en Schelde mondmaskers geleverd, werden nadarhekkens en tentoonstellingspanelen ter beschikking gesteld, kreeg men ondersteuning voor verdeling van brieven en wordt de technische dienst ingeschakeld om spatwanden te maken. Tot slot worden de nodige voorbereidingen getroffen om de activiteiten van de dienstenchequeonderneming terug op peil te brengen tegen 11 mei 2020.

Zorgband Leie en Schelde baat vijf woonzorgcentra, verschillende lokale dienstencentra, dagverzorgingscentra en assistentieflats uit in Laarne, Destelbergen, Mzerelbeke en Nazareth. De organisatie heeft ook heel wat thuiszorgdiensten die actief zijn bij kwetsbare doelgroepen. Voorheen werden deze diensten door OCMW besturen en de Provincie Oost Vlaanderen uitgebaat.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

JAY-Z, ALICIA KEYS

Empire State Of Mind
14:45

YAEL NAIM

New Soul
14:42

DANZEL

Time Machines
14:39

HENRI PFR, RAPHAELLA

Until The End
14:35

DUA LIPA

Love Again
Bekijk meer platen