Zorgband bereidt versoepelingen voor

Johan Van Bever
30 april 2020 - 10:16
Zorgband bereidt versoepelingen voor

Binnen de woonzorgcentra van Zorgband Leie en Schelde worden momenteel de nodige voorbereidingen getroffen om bezoek op termijn mogelijk te maken. Dat laat Zorgband weten.

Tevens kan de vereniging rekenen op een goede samenwerking met de aangesloten gemeenten Destelbergen, Merelbeke, Laarne en Nazareth. Zo werden aan de Zorgband Leie en Schelde mondmaskers geleverd, werden nadarhekkens en tentoonstellingspanelen ter beschikking gesteld, kreeg men ondersteuning voor verdeling van brieven en wordt de technische dienst ingeschakeld om spatwanden te maken. Tot slot worden de nodige voorbereidingen getroffen om de activiteiten van de dienstenchequeonderneming terug op peil te brengen tegen 11 mei 2020.

Zorgband Leie en Schelde baat vijf woonzorgcentra, verschillende lokale dienstencentra, dagverzorgingscentra en assistentieflats uit in Laarne, Destelbergen, Mzerelbeke en Nazareth. De organisatie heeft ook heel wat thuiszorgdiensten die actief zijn bij kwetsbare doelgroepen. Voorheen werden deze diensten door OCMW besturen en de Provincie Oost Vlaanderen uitgebaat.

Laatst gespeeld op Accent

02:09
cover of ED SHEERAN with 2step (Star.One Remix)

ED SHEERAN

2step (Star.One Remix)
02:06
cover of CAMILLE with Rihanna

CAMILLE

Rihanna
02:03
cover of BRUNO MARS with 24k Magic

BRUNO MARS

24k Magic
02:00
cover of SAM SMITH & MADONNA with VULGAR

SAM SMITH & MADONNA

VULGAR
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.