Luister Live

Tennisclubs Oosterzele en Merelbeke werken samen

16 februari 2020 - 13:39

De tennisclubs van Merelbeke en Oosterzele slaan de handen in elkaar. Op die manier kunnen Oosterzeelse tennissers padel spelen en de leden van Merelbeke beschikken over extra tennisterreinen.

Merelbeke beschikt over padelterreinen. Oosterzele heeft 3 tennisterreinen. De vraag naar padel neemt steeds maar toe. Daarom wil Merelbeke er 2 of 3 padelterreinen bij en moet het hiervoor een tennisterrein opgeven. Om tornooien of interclub te spelen zijn er dan wel terreinen tekort en dan kan men gebruik maken van de terreinen aan de sporthal van Oosterzele. Oosterzeelse leden kunnen dan padel gaan spelen in Merelbeke.

Oosterzele is dan ook van plan om de bestaande tennisterreinen wat beter uit te rusten zodat het er comfortabeler spelen wordt. Er komt een nieuw sproeisysteem met hemelwater installeren. Het chalet wordt toegankelijk gemaakt en er komt meubilair aan het chalet zodat de spelers er een drankje kunnen nuttigen of een praatje slaan. Het onderhoud van de terreinen zal door TC Merelbeke gebeuren.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Climie Fisher

Love Changes (Everything)
10:26

Black Eyed Peas

Vida Loca
10:22

Korgis

Everybody's Gotta Learn Sometime
10:17

Sabien Tiels

Als jij het niet meer weet (met Westelinck)
10:12

David Bowie

Absolute Beginners