Luister Live

Vanaf 2018 zal Radio Accent te beluisteren zijn via FM.  In de omgeving Wetteren via 106.1FM en in de buurt van Gent op 104.9FM.

Er zijn echter heel wat andere manieren om te kunnen genieten van onze programma’s.

We sommen de voornaamste hieronder op. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en contacteer ons. Dat mag via info@radioaccent.be

WEBPLAYER
Het simpelste is natuurlijk gewoon naar onze website surfen en daar op “Luister Live” klikken. Maar er is ook een shortcut.  Geef in je webbrowser gewoon http://player.radioaccent.be in en je komt meteen bij de webplayer uit.

Android App
Radio Accent heeft ook een eigen Android App. Via deze app kan je naar ons luisteren en krijg je ook alle informatie. In de toekomst zal ook extra functies aan deze app worden toegevoegd.

Ben je een iOS gebruiker? Nog even geduld, we zijn druk bezig met een iOS versie van deze app.

Rechtstreekse link:
Mocht je een mobiel toestel hebben waarbij bovenstaande optie niet werkt, dan hebben we nog een secundaire link. Via http://stream.radioaccent.be ga je meteen naar de muziek zonder de grafische omkadering. Deze link werkt op de meest voorkomende toestellen.

Apps voor mobiele toestellen:

We zijn op diverse apps te beluisteren.  In de meeste gevallen moet je de app installeren en dan even zoeken naar ‘Radio Accent’.

TuneIn:  https://tunein.com/

Radio Belgium:  https://radiobelgium.be/

Radioline:  http://www.radioline.co/

Nobex:  http://nobexradio.com/

 

Nog vragen of suggesties?  Stuur gerust een mailtje naar info@radioaccent.be

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

JIN-4-SHORT
11:13

Tarkan

Simarik
11:09

Technotronic

Pump up the jam
11:04

Mama's Jasje

- Ik zit gevangen met jou
11:04

Counting Crows

Mr. Jones