Sedert 2018 is Radio Accent te beluisteren via de FM. In de omgeving van Wetteren kan je ons ontvangen via 106.1FM, en in de omgeving van Gent op 104.9FM.

Ben je niet in de buurt van Wetteren of Gent of wil je bijvoorbeeld op vakantie willen luisteren? Dan hebben wij nog enkele andere mogelijkheden opgelijst.

Online

De simpelste manier is via onze eigen webplayer. Deze kan je bereiken via de gele knop rechts bovenaan deze site. Maar wat nog beter is, is gewoon de player toevoegen aan je favorieten. De link die je daarvoor nodig hebt is https://www.radioaccent.be/player.

Mobiel

Meer en meer mensen hebben uiteraard een smartphone en meer en meer mensen gebruiken deze ook voor muziek te beluisteren. We staan op de meest bekende apps in verband met internetradio. Gewoon even zoeken naar Radio Accent en voila! Hieronder alvast een lijstje van de meest bekende

Waar is de android app?

Jammer genoeg is de android app niet meer aanwezig. Mocht je deze nog geinstalleerd hebben, raden wij u aan deze te verwijderen van het toestel. Vele functies werken niet meer. je kan onze webplayer gebruiken om verschillende functies terug te krijgen.

Heb je nog verdere vragen of suggesties? Stuur ons gerust een mailtje via info@radioaccent.be.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Michael Zager Band

Let's All Chant
06:22

Paul Cless Feat. Brixx

Suavemente
06:18

Marvin Gaye

Sexual healing
06:15

Purple Disco Machine

In the dark
06:11

La Bionda

One for you, one for me
Bekijk meer platen