Hoe naar Radio Accent luisteren?

FM

Sedert 2018 is Radio Accent te beluisteren via de FM. In de omgeving van Wetteren kan je ons ontvangen via 106.1FM, en in de omgeving van Gent op 104.9FM.

DAB+

Ook wij gaan mee met de toekomst. Sinds juli 2022 is Radio Accent ook te ontvangen via DAB+. Beleef Accent nu in een nog betere kwaliteit en zonder geruis.

Je kan Radio Accent vinden op jouw DAB speler. Zoek gewoon in de lijst achter Radio Accent (kanaal 10C) en programeer hem alvast als 1 van jouw favorieten!

Ben je niet in de buurt van Wetteren of Gent of wil je bijvoorbeeld op vakantie willen luisteren? Dan hebben wij nog enkele andere mogelijkheden opgelijst.

Online

De simpelste manier is via onze eigen webplayer. Deze kan je bereiken via de gele knop rechts bovenaan deze site. Maar wat nog beter is, is gewoon de player toevoegen aan je favorieten. De link die je daarvoor nodig hebt is https://www.radioaccent.be/player.

Mobiel

Meer en meer mensen hebben uiteraard een smartphone en meer en meer mensen gebruiken deze ook voor muziek te beluisteren. We staan op de meest bekende apps in verband met internetradio. Gewoon even zoeken naar Radio Accent en voila! Hieronder alvast een lijstje van de meest bekende

Waar is de android app?

Jammer genoeg is de android app niet meer aanwezig. Mocht je deze nog geinstalleerd hebben, raden wij u aan deze te verwijderen van het toestel. Vele functies werken niet meer. je kan onze webplayer gebruiken om verschillende functies terug te krijgen.

Heb je nog verdere vragen of suggesties? Stuur ons gerust een mailtje via info@radioaccent.be.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ABBA

Don't Shut Me Down (Clones Remix)
20:00

KORMAK

Give It To Me
19:56

DAMELO

How We Do It
19:51

Tiësto

Lethal Industry (Maddix Remix)
19:48

AVRIL LAVIGNE

I'm With You
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.