Luister Live

Vervallen zwembaden langs Kasteeldreef

13 juni 2021 - 9:30

In Laarne opende zaterdag de tweejaarlijkse openluchtfototentoonstelling. Deze keer werd gekozen voor beelden van de Gentse fotograaf Alexander Dumarey, een architectuur- en documentairefotograaf.

De reeks foto’s van desolate openluchtzwembaden in binnen- en buitenland is typerend voor zijn werk dat vaak de sporen toont van (verdwenen) menselijke activiteit en het effect van de tijd.

De tentoonstelling in de Kasteeldreef en op de erekoer van het Kasteel van Laarne is gratis te bezoeken van 13 juni tot en met 12 september 2021. Aan het begin en einde van de Kasteeldreef staat er een infobord. Voor de jeugdige bezoekers zijn er twee doe- en zoektochten uitgewerkt met Ridder Kasper, mascotte van een Kindvriendelijk Laarne.

Er is een exclusieve rondleiding met de fotograaf op zondag 20 juni om 14 uur. Alexander Dumarey geeft zelf uitleg bij zijn foto’s tijdens een rondleiding waaraan maximaal 15 mensen kunnen deelnemen. Deze exclusieve rondleiding is gratis, maar reserveren is verplicht via jeugd.cultuur@laarne.be of 09/365.24.10.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Joe Cocker

Feels like forever
19:48

Queen

You're My Best Friend
19:45

Barbara Pravi

Voila
19:41

Novastar

The best is yet to come
19:36

Gwen McCrae

Keep The Fire Burning