Luister Live

Zorgband bereidt versoepelingen voor

- 30 april 2020 - 10:16

Binnen de woonzorgcentra van Zorgband Leie en Schelde worden momenteel de nodige voorbereidingen getroffen om bezoek op termijn mogelijk te maken. Dat laat Zorgband weten.

Tevens kan de vereniging rekenen op een goede samenwerking met de aangesloten gemeenten Destelbergen, Merelbeke, Laarne en Nazareth. Zo werden aan de Zorgband Leie en Schelde mondmaskers geleverd, werden nadarhekkens en tentoonstellingspanelen ter beschikking gesteld, kreeg men ondersteuning voor verdeling van brieven en wordt de technische dienst ingeschakeld om spatwanden te maken. Tot slot worden de nodige voorbereidingen getroffen om de activiteiten van de dienstenchequeonderneming terug op peil te brengen tegen 11 mei 2020.

Zorgband Leie en Schelde baat vijf woonzorgcentra, verschillende lokale dienstencentra, dagverzorgingscentra en assistentieflats uit in Laarne, Destelbergen, Mzerelbeke en Nazareth. De organisatie heeft ook heel wat thuiszorgdiensten die actief zijn bij kwetsbare doelgroepen. Voorheen werden deze diensten door OCMW besturen en de Provincie Oost Vlaanderen uitgebaat.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Christina Aguilera

Come on over
06:07

Depeche Mode

Just Can't Get Enough [Schizo Mix]
06:03

Abba

Don't shut me down
05:59

4 non blondes

What's Up
05:55

Stranglers

No Mercy