100.000 boosterprikken

Gepost door Johan Van Bever op 19 december 2021 - 13:58

De Gentse vaccinatiecampagne maakt zich klaar voor een extra versnelling. Het vaccinatiecentrum mikt in januari op 100.000 boosterprikken en zal daarvoor ruime openingsuren hanteren. Volgende week ontvangen de laatste Gentse 50-plussers hun uitnodiging voor een boosterprik. Daarna volgen de jongere leeftijden.

Het vaccinatiecentrum in Flanders Expo draait opnieuw op volle toeren. Sinds begin december kregen al 55.700 Gentenaars hun boosterprik. Van wie ouder is dan 85 jaar kreeg 91 procent zijn of haar boosterprik. Bij de 65-plussers is dat 76 procent, en volgens de boekingen loopt dat binnenkort op tot 90 procent. Volgende week worden de laatste 50-plussers uitgenodigd. Daarna volgen de jongere leeftijden.

Het Gentse vaccinatiecentrum kan straks nog een versnelling hoger schakelen omdat deze week werd beslist dat de termijn tussen de tweede prik en de boosterprik wordt ingekort tot vier maanden. Daarom zal het vaccinatiecentrum zowel op weekdagen als in het weekend ruime openingsuren hanteren. Gent mikt in januari op ongeveer 100.000 boosterprikken.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

KYGO, ZARA LARSSON & TYGA

Like It Is
04:27

QUEEN

The Invisible Man
04:25

HANNAH WANTS FEAT. CLEMENTINE DOUGLAS

Cure My Desire
04:20

FARRUKO

Pepas
04:17

AVA MAX

Million Dollar Baby (COASTR. Remix)
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.