Voetbal

3e Amateur A
SVELTA Melsele – RFC Wetteren 4-1

Speeldag 27

RFC Wetteren liep zaterdagavond tegen een zware nederlaag aan op het veld van SVELTA Melsele. De Melselenaars stonden na 8 minuten al 1-0 voor. Het doelpunt kwam op naam van Van Osselaer. De aanvaller scoorde in de draai en verraste Verhoeven. Na nog geen 30 minuten voetballen stond de 2-0 op het scorebord. Opnieuw Van Osselaer die scoorde. Hij vlamde de teruglegger van Volckerick voorbij de keeper van RFC Wetteren.

Na 36 minuten kreeg Didi rood en moest de thuisploeg verder met tien man. De Wetteraars konden de man meer situatie niet uitbuiten in de tweede helft en kregen kort na de rust opnieuw een doelpunt tegen. Van Damme van SVELTA Melsele maakte de 4-0 na een mooie trap in de winkelhaak.

De eerredder voor RFC Wetteren kwam op naam van Janssens. Hij legde de bal mooi in het mandje na een voorzet van Outters.

Door deze nederlaag blijven de Wetteraars op de 5e plaats in het klassement en zien ze hun kansen op de titel of eindronde een flinke deuk krijgen.