2 nachten extra hinder op knooppunt Zwijnaarde

Johan Van Bever
20 april 2023 - 18:34
2 nachten extra hinder op knooppunt Zwijnaarde
Sinds 3 april is het Agentschap Wegen en Verkeer gestart met de grondige renovatie van het snelwegknooppunt in Zwijnaarde. In de komende week zullen er werken uitgevoerd worden aan de bruggen en viaducten boven de E40 en de R4. Daardoor zal er tijdelijk hinder zijn voor het verkeer op de E40 en de R4. Om de hinder te beperken worden deze werken enkel ‘s nachts uitgevoerd.

“Deze week plaatsen we veiligheidsleuningen boven de snelwegen zodat kan gestart worden met de opbraak van de oude leuningen en dekstenen van de bruggen. De werken zullen plaats vinden in de nacht van 20 op 21 en 21 op 22 april. Om deze werken te kunnen uitvoeren moeten we we zowel op de R4, op een aantal takken van het knooppunt als op de E40 zelf rijstroken innemen. Er zijn geen bijkomende omleidingen van kracht, wel moet het verkeer over een verminderd aantal rijstroken passeren”.

De werken worden uitgevoerd na de avondspits en zullen afgerond zijn voor het ochtendverkeer. 
In de nacht van 20 april op 21 april is er hinder op de R4 buitenring en de aftakking van het knooppunt van Kortrijk richting Oostende en de aftakking van Oostende richting Antwerpen. Op de R4 is er één rijstrook beschikbaar tussen 21u en 6u. Op de takken van het knooppunt is vanaf 21u tot 22u 1 rijstrook ingenomen. Van 22u tot 5u worden 2 rijstroken ingenomen. Van 5u tot 6u wordt er terug slechts 1 rijstrook ingenomen.

In de nacht van 21 april op 22 april is er enkel hinder op de E40 in beide richtingen. Ook dan wordt er op de E40 vanaf 21u tot 22u 1 rijstrook ingenomen. Van 22u tot 5u worden 2 rijstroken ingenomen. Van 5u tot 6u wordt er terug slechts 1 rijstrook ingenomen. 

Laatst gespeeld op Accent

09:26
cover of NELLY, KELLY ROWLAND with Dilemma

NELLY, KELLY ROWLAND

Dilemma
09:22
cover of GURU JOSH with Infinity (1990

GURU JOSH

Infinity (1990's: Time For The Guru)
09:17
cover of FUNKY GREEN DOGS with Fired Up!

FUNKY GREEN DOGS

Fired Up!
09:12
cover of NAS FEAT. LAURYN HILL with If I Ruled the World

NAS FEAT. LAURYN HILL

If I Ruled the World
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.