60ste Oost-Vlaamse Rap op stap-kantoor

29 juni 2021 - 19:22 | auteur: Johan Van Bever

Recent opende een nieuw Rap op Stap-kantoor in het lokaal dienstencentrum de Waterspiegel in Gent. De Provincie kende 3.000 euro subsidies toe aan stad Gent voor de opstart van dit kantoor. 

Het kantoor in Gent is het 60ste kantoor In Oost-Vlaanderen. Dankzij de provinciale ondersteuning telt Oost-Vlaanderen het grootste aantal Rap op Stap-kantoren van alle provincies en bereikt men momenteel 12.000 Oost-Vlamingen met een beperkt budget.

Europees onderzoek toont aan dat 1 op 5 Vlamingen zich geen weekje vakantie buitenshuis kan veroorloven. 1 op 4 Vlaamse kinderen groeit op in een gezin dat nooit op vakantie kan gaan. Een Rap op Stap-kantoor is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor personen met een beperkt budget.

De Provincie wil deze kloof verkleinen door subsidies te verlenen aan een lokaal bestuur of een sociale organisatie om een Rap op Stap-kantoor op te starten. 

Tienda Naturista – Venta de Anabolicos Esteroides para fisiculturistas… dragon pharma la dieta anabolica – free download pdf

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Chicago

If You Leave Me Now
00:23

Rolf Sanchez

Mas mas mas
00:19

Status Quo

Whatever you want
00:17

Alesso

When I'm gone (met Katy Perry)
00:12

Commodores

Nightshift
Bekijk meer platen