Abonnees AA Gent mogen volgend seizoen naar het voetbal

31 mei 2021 - 14:44 | auteur: Johan Van Bever

Het seizoen 2020-2021 zit er op en de fans van AA Gent kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen en het Europese avontuur in de nieuwe UEFA Conference Cup. De kalender van de eigen Jupiler Pro League wordt normaal gezien bekendgemaakt in de week van 7 juni 2021. Het openingsweekend van de JPL vindt plaats in het weekend van 23-24-25 juli 2021.

Helaas zijn er nog onzekerheden over het aantal toeschouwers dat toegelaten wordt op de wedstrijden en onder welke voorwaarden. De abonneehouders die vorig seizoen akkoord gingen met de originele compensatieregeling die de club voorstelde, krijgen binnenkort bericht over de aanpak naar volgend seizoen toe.

Mocht de pandemie toch opnieuw roet in het eten gooien, zullen deze abonneehouders de gemiste wedstrijden gecompenseerd krijgen in de Play-Offs , de Europese wedstrijden of het abonnement voor het seizoen 2022-2023 zodat iedereen die het tegoed heeft aangevraagd dit ook met zekerheid ontvangt.   

 Ook op de vrije aankoop van nieuwe abonnementen is het bijgevolg nog even wachten tot we weten hoeveel wedstrijden wij concreet zullen kunnen aanbieden, maar wel kunnen we u reeds meedelen dat de prijs voor volgend seizoen geen stijging zal kennen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

ED SHEERAN

Sing
00:22

K3

Mango Mango
00:18

THE WEEKND

Save Your Tears
00:16

R3HAB

My Pony
00:12

ALL-4-ONE

I Swear
Bekijk meer platen