Afrit E40 Zwijnaarde gaat dicht

Johan Van Bever
25 maart 2024 - 14:41
Afrit E40 Zwijnaarde gaat dicht

Het Agentschap Wegen en Verkeer renoveert het snelwegknooppunt in Zwijnaarde. Van 8 april 22u tot en met 12 april wordt de verbinding van de E40 vanuit Brussel richting Antwerpen er volledig afgesloten. Het verkeer naar Antwerpen volgt een omleiding via de afrit Merelbeke, de B403 en de buitenring van de R4 tot aan Destelbergen. Verkeer naar centrum Gent volgt een omleiding via de R4 binnenring en de afritten naar Ledeberg, Ghelamco, Sint-Denijs of Gent-Sint-Pieters, afhankelijk van hun bestemming. De verbindingen die nu al gesloten zijn, vanuit Kortrijk richting Oostende en vanuit Oostende richting Antwerpen, blijven ook gesloten en dat nog tot midden juni. 

De aansluiting vanuit Brussel naar Antwerpen wordt daarom voor een volledige week afgesloten voor het verkeer. Dit vanaf 8 april om 22u tot de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 april. Het verkeer naar Antwerpen volgt dan een omleiding via de afrit Merelbeke en de B403 en rijdt hier de buitenring van de R4 op. Zij volgen de R4 tot in Destelbergen en nemen daar de aansluiting met de E17 richting Antwerpen. Verkeer vanuit Brussel richting Gent rijdt via de afrit Merelbeke en de binnenring van de R4. Afhankelijk van hun bestemming verlaten zij de R4 aan Ledeberg, Ghelamco, Sint-Denijs of Gent-Sint-Pieters.

Na de paasvakantie lopen de werken van fase 3 verder. Die werken duren nog tot midden juni. Tot dan blijven de huidige gesloten op- en afritten ook toe: de verbinding van de E17 vanuit Kortrijk richting de E40 richting Oostende én de verbinding van de E40 vanuit Oostende richting de E17 richting Antwerpen. De aansluiting van de E40 vanuit Brussel richting de E17 naar Antwerpen gaat na 12 april opnieuw open, met 1 rijstrook voor het verkeer.

Laatst gespeeld op Accent

02:18
cover of JAXOMY, AGATINO ROMERO & RAFFAELLA CARRA with Pedro

JAXOMY, AGATINO ROMERO & RAFFAELLA CARRA

Pedro
02:15
cover of ELTON JOHN, DUA LIPA with Cold Heart

ELTON JOHN, DUA LIPA

Cold Heart
02:12
cover of LOST FREQUENCIES X BASTILLE with Head Down

LOST FREQUENCIES X BASTILLE

Head Down
02:07
cover of THE HOUSE KEEPERS with Go Down

THE HOUSE KEEPERS

Go Down
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.