Beperkt bezoek in ziekenhuizen ASZ

Johan Van Bever
1 november 2020 - 14:45
Beperkt bezoek in ziekenhuizen ASZ
Het A.S.Z. verstrengt vanaf maandag 2 november 2020 haar regeling voor bezoekers en begeleiders. Het ziekenhuis heeft campussen in Wetteren, Aalst en Geraardsbergen. De nieuwe regels zijn op alle campussen van kracht.
Behoudens uitzonderingen zal bezoek voor patiënten enkel mogelijk zijn in het weekend. Begeleiders worden ook slechts zeer uitzonderlijk toegelaten. Het ziekenhuis wil hiermee vooral haar patiënten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen tegen het coronavirus en verdere verspreiding tegengaan.
Een begeleider bij consultaties, ingrepen en onderzoeken is slechts in uitzonderlijke gevallen toegestaan. De patiënt moet jonger zijn dan 18 jaar of een beperking hebben. Er is ook een uitzondering wanneer het gaat om een slechtnieuwsgesprek.
Op zaterdag wordt er 1 bezoeker toegelaten voor de patiënten die op een meerpersoonskamer liggen met hun bed aan de deur en de patiënten die op een eenpersoonskamer liggen tussen 14 en 16 uur voor maximum 1 uur. Op zondag kunnen de patiënten die op een meerpersoonskamer liggen met hun bed aan het raam 1 bezoeker ontvangen tussen 14 en 16 uur voor maximum 1 uur. Elke bezoeker moet zich registreren.
Er zijn uitzonderingen voor de afdelingen pediatrie, de kraamafdeling en voor onmiddellijke naasten van mensen in kritieke of eindelevensfase. Covid-patiënten mogen helemaal geen bezoek ontvangen. In Wetteren worden geen covid-patiënten opgenomen.

Laatst gespeeld op Accent

16:33
cover of SOULSISTER with Broken

SOULSISTER

Broken
16:31
cover of MARK KNIGHT X JAMES HURR with Lady (Hear Me Tonight)

MARK KNIGHT X JAMES HURR

Lady (Hear Me Tonight)
16:27
cover of BEAT SYSTEM with Fresh

BEAT SYSTEM

Fresh
16:24
cover of SELENA GOMEZ with Single Soon

SELENA GOMEZ

Single Soon
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.