Luister Live

Buitenspeeldag in eigen kot

18 april 2020 - 15:18

Op 22 april is het buitenspeeldag in Gent.

Normaal zou dit jaarlijks evenement plaatsvinden tijdens de paasvakantie maar door de corona-crisis was dat niet mogelijk. Er is nu een alternatief. Komende woensdag 22 april wordt een online buitenspeeldag in quarantaine gehouden door de Jeugddienst van Gent, in samenwerking met enkele andere partners.

Het begint om 13 uur en alle kinderen verzamelen in eigen tuin of living. Verschillende partners amuseren om beurt de kinderen met hun live buitenspeeldagactiviteit vanop hun eigen Facebookpagina. Dat gaat van knutselen, initiatie skaten en karate tot kippenfitness en nog veel meer. De sessies zijn heel toegankelijk en duren telkens 15 minuten. Deelname is helemaal gratis en het duurt de ganse namiddag.

Jeugddienst Gent werkt hiervoor samen met Sport Vlaanderen, Sportdienst Gent, Sportaround, Schoolhoeve De Campagne, MAF, Industriemuseum, LARF!, MultiSkills en De Vinyl Mobiel.  Via de Facebookpagina van de Jeugddienst Gent wordt iedereen naar de juiste Facebookpagina van de partner doorverwezen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

Terence Trent d'Arby

Sign Your Name
17:38

Ray Dalton

In my bones
17:35

Michel Delpech

Pour un flirt
17:29

Robert Palmer

Johnny & Mary
17:25

Soulsister

Locks And Keys