Buitenspeeldag in eigen kot

18 april 2020 - 15:18 | auteur: Johan Van Bever

Op 22 april is het buitenspeeldag in Gent.

Normaal zou dit jaarlijks evenement plaatsvinden tijdens de paasvakantie maar door de corona-crisis was dat niet mogelijk. Er is nu een alternatief. Komende woensdag 22 april wordt een online buitenspeeldag in quarantaine gehouden door de Jeugddienst van Gent, in samenwerking met enkele andere partners.

Het begint om 13 uur en alle kinderen verzamelen in eigen tuin of living. Verschillende partners amuseren om beurt de kinderen met hun live buitenspeeldagactiviteit vanop hun eigen Facebookpagina. Dat gaat van knutselen, initiatie skaten en karate tot kippenfitness en nog veel meer. De sessies zijn heel toegankelijk en duren telkens 15 minuten. Deelname is helemaal gratis en het duurt de ganse namiddag.

Jeugddienst Gent werkt hiervoor samen met Sport Vlaanderen, Sportdienst Gent, Sportaround, Schoolhoeve De Campagne, MAF, Industriemuseum, LARF!, MultiSkills en De Vinyl Mobiel.  Via de Facebookpagina van de Jeugddienst Gent wordt iedereen naar de juiste Facebookpagina van de partner doorverwezen.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

PURPLE DISCO MACHINE, SOPHIE AND THE GIANTS

In The Dark
19:18

FARRUKO

Pepas
19:15

BLACK EYED PEAS SHAKIRA & DAVID GUETTA

Don't You Worry
19:11

MAROON 5

Girls Like You
19:08

5NAPBACK & METEJOOR

Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn
Bekijk meer platen