Co-Gent box in Tolhuispark

Gepost door Johan Van Bever op 19 november 2022 - 12:21

Na een doortocht in Wondelgem en Watersportbaan-Ekkergem is de CoGent-box aangekomen op zijn voorlopig laatste bestemming. De box opent op zondag 20 november in het Tolhuispark met onder meer poppentheater van vzw De Wolk en muziek.

De rondreizende digitale belevingsruimte vol verhalen uit de Gentse geschiedenis opent op zondag 20 november in het Tolhuispark. Tijdens het openingsfeest brengt vzw De Wolk om 15 uur verteltheater met poppen. Het Huis van Alijn brengt enkele bijzondere objecten mee, en het is aan de bezoekers om te raden waarvoor ze dien(d)en. DJ Xavier zorgt voor muziek en iedereen mag zijn eigen platen meebrengen.

Gentenaars ontdekken in de box ook een nieuw verhaal over de wijk Sluizeken-Tolhuis-Ham. Daarin geeft Pauly Verhoene, voormalig arbeider uit de buurt, zijn visie op het verleden van de wijk. Tijdens de opening wordt ook het activiteitenprogramma voor de buurt voorgesteld. De CoGent-box blijft staan in het Tolhuispark tot 12 februari 2023 en is open op donderdag en zondag van 13 uur tot 16.30 uur of op afspraak.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

PPK

ResuRection
19:02

PANIC! AT THE DISCO

High Hopes
18:59

K-LIBER & DR.RUDE & DJ JANTJE

Kater
18:56

CARDIGANS

Lovefool
18:52

NELLY, KELLY ROWLAND

Dilemma
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.