Crowdfunding voor Tutoria

Johan Van Bever
22 maart 2024 - 6:40
Crowdfunding voor Tutoria

De vzw Tutoria uit Evergem wil laagdrempelig zijn en om gezinnen met financiële moeilijkheden te helpen wordt een crowdfunding opgezet.

“We zijn nu reeds een klein jaar aan het uitgroeien naar een heus centrum voor kinderen, jongeren en gezinnen,” legt Charlotte Plancke uit. “Ons doel is om elke vraag met de nodige zorg te bekijken en de zoektocht voor ouders in te korten. We beschikken over een team van logopediste, orthopedagoge, psychotherapeut, kindercoaches, docenten .. Wijzelf zijn geen praktijk maar een Vzw waar we geloven in “de juiste hulpverlener voor de juiste vraag.” Om die reden hebben ook een vaste samenwerking met verschillende praktijken in de buurt, zodat wij kunnen externen inschakelen waar nodig”.

Bij intakegesprekken stelt men soms vast dat ouders aangeven geen financiële mogelijkheden hebben om hun kind, zichzelf of hun gezin hulp te bieden. De Vzw is twee jaar geleden opgericht met het doel om laagdrempelig te kunnen zijn, maar heeft uiteraard ook zijn vaste kosten waardoor dit doel tegen grenzen botst. “Om die redenen willen wij deze problematiek in het daglicht stellen, aan de alarmbel trekken en hopelijk intern al een verschil te maken. Deze crowdfunding is ons eerste initiatief om een stap naar die laagdrempeligheid te zetten. Elke ingezamelde euro wordt verdubbeld via Streekfonds Oost-Vlaanderen en vanaf 40 euro is een gift fiscaal aftrekbaar. Deze donaties zullen verdeeld worden over onze drie takken: schoolse begeleiding, psychische begeleiding en interactieve workshops”.

Laatst gespeeld op Accent

06:42
cover of STEPHEN OAKS & NILS VAN ZANDT & IWARO FEAT. NICKY JAM with Descontrol (Outta Control)

STEPHEN OAKS & NILS VAN ZANDT & IWARO FEAT. NICKY JAM

Descontrol (Outta Control)
06:39
cover of CASCADA with Ain

CASCADA

Ain't No Mountain High Enough
06:36
cover of STARTING ROCK FEAT. DIVA AVARI with Don

STARTING ROCK FEAT. DIVA AVARI

Don't Go
06:32
cover of ENRIQUE IGLESIAS, DESCEMER BUENO, ZION & LENNOX with Subeme La Radio

ENRIQUE IGLESIAS, DESCEMER BUENO, ZION & LENNOX

Subeme La Radio
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.