Dit was de Lentebeurs 2018 in Expo Gowalt: van auto’s zonder rijbewijs tot aloë vera

Fabian Tack
22 mei 2018 - 19:04
Dit was de Lentebeurs 2018 in Expo Gowalt: van auto’s zonder rijbewijs tot aloë vera

Afgelopen weekend vond de eerste editie van de Lentebeurs plaats in de Expo van Gowalt. Radio Accent hield een Radio Accentcafé en heel wat handelaars vonden hun weg naar de beurs. Er was dan ook een grote verscheidenheid aan producten te vinden; caravans, jacuzzi’s, aardbeien, verzekeringen,… Voor ieder was er wat wils. Wij deden een praatje met aanwezige handelaars. 

De dieren zelf waren niet aanwezig maar bij Animal Trust van Melle kon je wel informatie winnen over het adopteren van honden, het pension en de winkel l:

Wie geïnteresseerd was in landbouw- en tuinmaterialen, kon terecht bij De Sutter-Baeyens NV. Zij verkopen tractors, grasmaaiers maar ook kleinere materialen:

Ook wie zocht naar originele kaartjes, werd goed bediend. CYou-Cards maakt allerhande kaartjes van verjaardagen tot huisreglementen, communiekaartjes en trouwuitnodigingen:

Plannen bij het verbouwen van je huis? Wil je nieuwe ramen, deuren of zonnewering? Dan kon je informatie winnen bij de algemene schrijnwerkerij van Franky De Rick:

Voor wie houdt van rondreizen of kamperen was bij Ideal Caravans van Chris De Corte aan het juiste adres. Hij verkoopt al jaren mobilhomes en caravans in allerlei maten en gewichten.

Een uitlaatklep nodig? Letterlijk? Dan kon je informatie verkrijgen bij Gostar Shooting club. Het schieten is enkel bedoeld als ontspanning en agressie hoort er niet thuis. Bovendien is het enkel toegelaten vanaf 18 jaar:

Geeft je werk geen energie meer? Vind terug kleur in je job met loopbaanbegeleiding van de  Talent coach. Zij gaat op zoek naar waar je interesses liggen en welke jobs goed bij je passen:

Voor verhuizingen, klusjes, pakketjes bezorgen, ramen wassen en veel meer, kan je terecht bij TD Transport:

Op zoek naar mazout of pellets? Dan ben je bij Paul Scheirlinck van aan het goede adres. Bovendien kan je er ook kachels bestellen voor een schappelijke prijs:

Geen rijbewijs B maar zou je wel graag met een auto rijden? Neem dan een auto zonder rijbewijs van VLB Cars. Ze zijn in onderhoud veel goedkoper dan een gewone wagen:

Verzekeringen, je leven wordt er letterlijk mee verzekerd. Dirk Schampheleer heeft een verzekeringskantoor in Schellebelle en staat garant voor een persoonlijke aanpak:

Aloë vera staat bekend omwille van zijn verfrissende eigenschap. Hilde Moerenhout van Pura Sono biedt producten aan voor darmen en voor het gezicht met Aloë Vera in voor een gezonder lichaam. Bovendien komt ze bij jou thuis langs om de producten voor te stellen op een home party.

Begrafenissen bezorgen familieleden vaak veel stress. Die stress kan je voorkomen met een uitvaartverzekering van Dela:

 

 

 

 

Laatst gespeeld op Accent

09:22
cover of GURU JOSH with Infinity (1990

GURU JOSH

Infinity (1990's: Time For The Guru)
09:17
cover of FUNKY GREEN DOGS with Fired Up!

FUNKY GREEN DOGS

Fired Up!
09:12
cover of NAS FEAT. LAURYN HILL with If I Ruled the World

NAS FEAT. LAURYN HILL

If I Ruled the World
09:09
cover of PAKITO with Living On Video

PAKITO

Living On Video
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.