Duimelotje is open

Johan Van Bever
24 oktober 2022 - 1:07
Duimelotje is open

Duimelotje is open. Dat is de nieuwe groepsopvang van samenwerkende onthaalouders van Lokaal Bestuur Wetteren met vestiging op het domein van De Warande.

Duimelotje wil mee een oplossing bieden voor het dalende aanbod in kinderopvang. Vandaag heeft Wetteren 49,71 plaatsen per 100 kinderen van 0 tot 3 jaar. Net iets minder dan de helft van de jonge kinderen kan terecht in de kinderopvang. Een op de twee jonge kinderen heeft dus geen opvangplaats in het kinderopvangcircuit. 

Lokaal Bestuur Wetteren opende de groepsopvang samenwerkende onthaalouders Duimelotje in de voormalige conciërgewoning op het domein van sport- en recreatiecentrum De Warande. De woning stond sinds 2020 leeg na het vertrek van het diensthoofd Sport, die er ook conciërge was.

Lokaal Bestuur Wetteren biedt met zijn Dienst Voor Onthaalouders – waaronder Duimelotje – 114 plaatsen en met kinderdagverblijf De Kleine Prins 60 plaatsen voor opvang van 0 tot 3 jarigen. Deze 174 plaatsen zijn momenteel allemaal volzet en de eerstvolgende plaatsen komen ten vroegste vrij tegen eind 2023.

Laatst gespeeld op Accent

02:31
cover of DONNIE & MARCO SCHUITMAKER with Hier Mag Alles

DONNIE & MARCO SCHUITMAKER

Hier Mag Alles
02:28
cover of RIHANNA with Rude Boy

RIHANNA

Rude Boy
02:25
cover of Chase & Status with Selecta

Chase & Status

Selecta
02:20
cover of ADELE with Hello

ADELE

Hello
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.