E40 in Erpe Mere dicht

Johan Van Bever
18 augustus 2022 - 12:08
E40 in Erpe Mere dicht

In de nacht van 21 op 22 augustus sluit het Agentschap Wegen en Verkeer de E40 in beide richtingen af tussen Aalst en Erpe-Mere.

Voor de vernieuwing van 2 bruggen op de E40 te Erpe Mere moet er die nacht uitzonderlijk zwaar werfmaterieel aangevoerd worden via de autosnelweg. Dit gebeurt tussen 22u op zondag 21 augustus tot 5u op maandag 22 augustus.  De snelweg moet hierbij volledig dicht in de beide richtingen en alle verkeer wordt omgeleid.

Het Agentschap Wegen en Verkeer is sinds 4 juli gestart met de vervanging van de spoorwegbrug in E40 en de brug in de Merestraat over de E40 in Erpe-Mere. De aanpak van deze bruggen kadert in het actieplan om systematische alle bruggen in slechte staat versneld aan te pakken. Zo worden er naast deze twee ‘kunstwerken’ dit jaar nog 2 bruggen over de E40 in Drongen en Nevele gerenoveerd en lopen de voorbereidingen voor de vervanging van nog eens 2 bruggen over de E40 in Drongen.

De Vlaamse overheid investeert 26 miljoen euro die in totaal ongeveer 1,5 jaar zullen duren. Tijdens de werken wordt de snelweg tijdelijk omgelegd, maar voor bepaalde activiteiten wordt deze dus ook op sommige tijdstippen volledig afgesloten.

Laatst gespeeld op Accent

03:15
cover of KYGO, PARSON JAMES with Stole The Show

KYGO, PARSON JAMES

Stole The Show
03:12
cover of CHRIS FEELDING with Speeding Ticket

CHRIS FEELDING

Speeding Ticket
03:08
cover of LENNY KRAVITZ with I

LENNY KRAVITZ

I'll Be Waiting
03:04
cover of CLEAN BANDIT, SEAN PAUL, ANNE-MARIE with Rockabye

CLEAN BANDIT, SEAN PAUL, ANNE-MARIE

Rockabye
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.