Eenrichtingsverkeer Sleidinge Dorp

Gepost door Johan Van Bever op 6 augustus 2021 - 15:18

Op maandag 9 augustus start de volgende fase van de aanleg van de nieuwe waterleiding in Sleidinge. De aannemer werkt dan tussen de Kerkstraat en de Meersstraat, aan de kant van de even huisnummers. Tijdens de werken is er opnieuw eenrichtingsverkeer richting Lembeke.

De nieuwe waterleidingsbuizen komen voornamelijk in de parkeervakken. Er is daarom opnieuw eenrichtingsverkeer tussen Meersstraat en Kerkstraat richting Lembeke. Het verkeer richting Evergem-Centrum volgt dan de omleiding. Voor de fietsers is er een veilige omleiding via Lovendonk, Bloemendale en Spinnerij. 

Door de bredere werkzone is doorgaand zwaar verkeer niet meer toegelaten. Vrachtwagens van meer dan 3,5 ton moeten vanaf de rotonde tot aan de Kerkstraat de omleiding volgen. Er is een uitzondering voor de afvalophaler en voor leveranciers van de handelszaken.

Deze verkeersregeling blijft al zeker aangehouden tot half september. Aansluitend op de werken vanaf 9 augustus, worden de voetpaden hersteld. Om de veiligheid te garanderen, geldt er tijdens die vervolgwerken ook nog eenrichtingsverkeer.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

OFENBACH & SVEA

Body Talk-1
08:08

DJ SNAKE, ALUNAGEORGE

You Know You Like It
08:05

SAM SMITH

I'm Not Here To Make Friends
07:57

DOMBRESKY

Irly (i Really Love You)
07:54

BEVERLEY CRAVEN

Promise Me
Bekijk meer platen
X

Stuur een bericht

Wil jij iets kwijt aan onze presentatoren? Vul onderstaand formulier in en stuur jouw bericht.

Dit is een test

Het bericht is succesvol verstuurd

Je bericht heeft de studio bereikt. Je kan nu dit venster afsluiten.