Eenrichtingsverkeer Sleidinge Dorp

6 augustus 2021 - 15:18 | auteur: Johan Van Bever

Op maandag 9 augustus start de volgende fase van de aanleg van de nieuwe waterleiding in Sleidinge. De aannemer werkt dan tussen de Kerkstraat en de Meersstraat, aan de kant van de even huisnummers. Tijdens de werken is er opnieuw eenrichtingsverkeer richting Lembeke.

De nieuwe waterleidingsbuizen komen voornamelijk in de parkeervakken. Er is daarom opnieuw eenrichtingsverkeer tussen Meersstraat en Kerkstraat richting Lembeke. Het verkeer richting Evergem-Centrum volgt dan de omleiding. Voor de fietsers is er een veilige omleiding via Lovendonk, Bloemendale en Spinnerij. 

Door de bredere werkzone is doorgaand zwaar verkeer niet meer toegelaten. Vrachtwagens van meer dan 3,5 ton moeten vanaf de rotonde tot aan de Kerkstraat de omleiding volgen. Er is een uitzondering voor de afvalophaler en voor leveranciers van de handelszaken.

Deze verkeersregeling blijft al zeker aangehouden tot half september. Aansluitend op de werken vanaf 9 augustus, worden de voetpaden hersteld. Om de veiligheid te garanderen, geldt er tijdens die vervolgwerken ook nog eenrichtingsverkeer.

Laatst gespeeld op Radio Accent

Nu speelt

TAKE THAT

Could It Be Magic
09:29

SPICE GIRLS

Say You'll Be There
09:24

SNAP!

Ooops Up
09:21

ACE OF BASE

Lucky Love
09:17

ROXETTE

The Big L.
Bekijk meer platen